Talkshow COEN Ontmoet 17 maart; En wat is jouw verhaal? (over creatief ondernemen)

Op 17 maart ontmoeten we in onze talkshow David, Leonie en Koen. Alledrie ondernemer en organisator in de creatieve sector. Ze besloten de vele inspirerende verhalen om hen heen vast te leggen in concrete handboeken. Deze verhalen delen ze graag met het publiek. We hebben een gastentafel met een interviewer (Rob Marrevee: Mijn Bedrijf Draait Door), side-kick (Marcel Rözer), een -uit de praktijk- gast (Monique Kaufmann van Dekker van de Vegt), live performance (geluids-kunstenaar Marcus Bodine) en interacties. We zijn dit keer te gast in het Huis van de letters. Daar wil je toch bij zijn!

Het is geen toeval dat ze elkaar deze avond gaan ontmoeten. David van Iersel, Leonie van Wijk en Koen van Vliet zijn zelf enthousiaste ondernemers in de creatieve industrie. Beïnvloed door de explosie aan initiatieven van creatieven en kunstenaars om zich heen, besloten ze –los van elkaar- op nader onderzoek te gaan. Ze kropen in de pen en schreven de vele verhalen op, dat resulteerde in drie compacte handboeken met inspirerende verhalen voor en door creatieve ondernemers. Aan de gastentafel van deze COEN ontmoet:

>David van Iersel, auteur ‘1000Watt’, een handreiking voor de creatieve ondernemer; creatief ondernemer en verbinder o.a. bij ‘24 uur in bedrijf’; de boekenmakers; FC Eindhoven.

>Leonie van Wijk, auteur ‘Waarom we peren met haring eten’, Het inspiratieboek voor en door creatieve ondernemers; illustratieve vormgever, oprichter van Creatief Ontmoet Den Bosch).

>Koen van Vliet, auteur ‘Crowdfunding, de hype voorbij’; haal maximale waarde uit je crowdfunding campagne; cultureel ondernemer en onderzoeker op de grens tussen cultuur, creatieve industrie en ondernemerschap, mede oprichter platform COEN.

>Uit de praktijk: Marcus Bodine verzorgt als geluidskunstenaar o.a. sounddesign en performances op culturele evenementen. Als sidekick en geïnterviewde van Leonie van Wijk, geeft hij vanavond een preview van zijn geluidskunsten.

>Uit de praktijk: Monique Kaufmann van Dekker v.d. Vegt. Dekker heeft na een succesvolle crowdfundingcampagne een doorstart gemaakt als zelfstandige boekhandel vlak nadat ze, onder de naam Polare, failliet waren verklaard.

Mijn Bedrijf Draait Door
De talkshow wordt in samenwerking met en naar het concept van Mijn Bedrijf Draait Door (MBDD) van Rob Marrevee georganiseerd. Rob is talkshowhost en wordt linksbuiten gesteund door Marcel Rözer als side-kick, voor mooie voorzetten of een vrije trap in de kruising. Het wordt weer een feestje!

 

Wanneer: 17 maart 2015
Tijd: 19.30 – 22.00 uur ( + aansluitend borrel). Inloop v.a.19.00 uur
Locatie: Huis van de letters, bibliotheek de Marienburg 29 Nijmegen
Kosten: € 15,-  | studenten € 10,- (op vertoon van studentenkaart)
Kaarten: www.coen-cultuur.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.