Supermarkt overvallen in Nijmegen

Twee nog onbekende personen hebben maandagavond de CO-OP supermarkt aan de Tooropstraat in Nijmegen overvallen. Daarbij is verder niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek en roept getuigen op te reageren. 

De overvallers kwamen rond 20.00 uur de zaak binnen en wisten onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek geld buit te maken. Op het moment van de overval waren verschillende klanten in de zaak. Van de daders is onder meer bekend dat ze gemaskerd waren en donkere kleding droegen. De politie roept getuigen op zich te melden en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw tips en informatie ook kwijt in het tipformulier op de website www.politie.nl.

Donkere dagen

Tijdens de donkere herfst- en winterdagen zien we vaak een toename van het aantal overvallen. Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. De politie geeft de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. Ze doen dat door inzet op aanhouding van de daders door onder meer sporenonderzoek en buurtonderzoek te doen en waar mogelijk, een helikopter in te zetten.

Meld verdachte situaties

Niet alle overvallen zijn te vermijden, maar door eigen preventiemaatregelen kan de kans op een overval wel worden verkleind. Ook is het van belang verdachte situaties direct te melden. Ze vragen iedereen dan ook om extra alert te zijn en verdachte situaties direct te melden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.