Subsidie neemt drempels weg voor isolatie

Steeds meer huiseigenaren vinden hun weg naar Loket Duurzaam Wonen Plus. Jos van der Lint is adviseur van het loket in de regio Nijmegen. Dagelijks helpt hij mensen op weg die hun woning energiezuiniger willen maken.

“Naast informatie over welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen, gaan veel vragen over het verkrijgen van subsidie. Op dit moment zijn er subsidieregelingen voor zowel isolatie als voor het opwekken van duurzame energie. Dat kan veel voordeel opleveren,” aldus Van der Lint, “Het krijgen van subsidie kan net dat extra zetje geven om aan de slag te gaan en je woning te verduurzamen.”

Loket Duurzaam Wonen Plus Regio Nijmegen

Sinds oktober 2016 kunnen inwoners uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen (regio Nijmegen) voor al hun vragen over de verduurzaming van hun woning terecht bij Loket Duurzaam Wonen Plus. Het loket geeft gratis onafhankelijk en persoonlijk advies over energiebesparing zoals isolatie en het plaatsen van zonnepanelen of -collectoren. Ook kunnen huiseigenaren informatie krijgen over financieringsmogelijkheden. Het loket helpt inwoners eenvoudig in contact te komen met gespecialiseerde lokale bedrijven, die de duurzame maatregelen kunnen uitvoeren.

Meer informatie

Voor meer informatie, locaties en openingstijden van het loket bij u in de buurt, kijkt u op duurzaamwonenplus.nl of neem contact op met uw gemeente.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.