Stiltewandeling met live muziek

Zondag 4 oktober is het najaar op een bijzondere wijze te ervaren bij Het Dijkmagazijn in Beuningen. Een stille wandeling door de uiterwaarden wordt opgeluisterd met geïmproviseerde muziek van Jacqueline van Koolwijk en Percusiem.

Het najaar in de Beuningse uiterwaarden geeft zoveel om je over te verwonderen: de rijpe oogst van zaden, bessen en vruchten, de verrassende kleuren van bladeren en grassen… Deze verwondering wordt intenser wanneer je in een groep in stilte wandelt.

De geïmproviseerde live muziek halverwege de wandeling ondersteunt en verdiept de stilte in jezelf. Door deze stilte gaat de aandacht zich dan als vanzelf richten op dat wat er toe doet; in de natuur en in jezelf. De natuurlijke omgeving wordt een spiegel van je eigen innerlijke natuur. Wandel mee en laat je verwonderen!

Jacqueline van Koolwijk is docerend en uitvoerend musicus. Stiltewandeling met live muziek, zondag 4 oktober, 10.30-12.00 uur. Startplaats: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname €6,-. Voor info en reserveringen: info@vrijeklanken.nl en hetdijkmagazijn.nl. De activiteit gaat door bij 4 of meer deelnemers.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.