Stichting DE 4DAAGSE verlengt samenwerking met Albron

De organisatie van ’s werelds grootste wandelsportevenement, Stichting DE 4DAAGSE, en foodservice-organisatie Albron verlengen hun samenwerking tot en met 2022. Sinds 2001 verzorgt Albron het eten en drinken op de Wedren, het centrale start- en finishterrein. Dagelijks voorzien zij daar ruim 50.000 bezoekers en wandelaars van de  Vierdaagse te Nijmegen van een welverdiende versnapering. Bovendien is Albron tevens één van de sponsoren van dit grootste wandelevenement ter wereld.

Vierdaagse voorzitter Johan Willemstein is erg blij met de verlenging van het partnership: “Al jarenlang weten we wat we aan elkaar hebben en helpt Albron ons steeds verder in de zin van service en professionalisering. En ook de aandacht vanuit Albron voor gezonde voeding en duurzaamheid zijn thema’s die ons enorm aanspreken.”

“De Vierdaagse kenmerkt zich door sportiviteit, gezondheidsbevordering en een fantastische sfeer. Iets dat ons enorm aanspreekt”, vertelt Robert Visser, directeur Leisure bij Albron. “En met de feestelijke 100ste editie in zicht zijn wij enorm blij dat wij de zakelijke maar bovenal enthousiaste samenwerking met de (vrijwilligers)organisatie van de Vierdaagse de komende jaren nog verder kunnen uitbouwen.”

Honderdste editie nog mooier
Komende editie is het de 100ste keer dat de Vierdaagse wordt georganiseerd. Vanaf maandag is de inschrijving van start voor deze speciale editie, die van 19 t/m 22 juli 2016 plaatsvindt. Onder andere speciaal omdat naast de 30, 40 en 50km-route, een vierde afstand in ere is hersteld: voor wie het aandurft, mag zich dit jaar ook inschrijven voor de 55 km-route. Ook anders is de limiet aan inschrijvingen. Vanwege de grote belangstelling is de limiet van 46.000 inschrijvingen eenmalig verhoogd naar 50.000. Hierdoor krijgen meer mensen de kans om in 2016 aan dit evenement mee te doen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.