Startschot aanmelden Kidsloop: maandag 1 mei

Hoe ver nog? We zijn al over de helft! Liedjes zingen, plezier maken, lekker in de buitenlucht met de zon op de snoet, getooid in felgekleurde sportieve outfits. Blije kids, trotse ouders, rode wangen en gelukzalige gezichtjes. De Kidsloop is een niet te missen onderdeel van Vierdaagsefeesten en vanaf 1 mei kunnen de kids zich hiervoor inschrijven.

Tijdens hét 4-daags kinderwandelevenement speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar komen de kids op de leukste plekjes van Nijmegen. Van zaterdag 15 t/m dinsdag 18 juli lopen de kinderen tijdens Vierdaagsefeesten een route van 2 à 3 kilometer via echte Nijmeegse locaties zoals het Kronenburgerpark, de Waalkade of het Valkhofpark en onderweg zijn er uiteraard allerlei leuke activiteiten.

Op maandag 1 mei aanstaande om 10.00 uur start de inschrijving voor alle sportieve kids die staan te trappelen om deel te nemen aan de Kidsloop. Aanmelden is mogelijk per dag of voor meerdere dagen. Inschrijven voor de Kidsloop doe je via kidsloop.nl en deelname is kosteloos.

Deelname voor kids is alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene, dus het is belangrijk dat een ouder of misschien wel de oppas ook meewandelt. Na aanmelding ontvangen de jonge wandelkanjers begin juli een bevestigingsbrief in hun brievenbus met het startbewijs. Echte bikkels die minimaal drie dagen mee wandelen, ontvangen op de finaledag bij de finish de enige echte Kidsloopmedaille.

Alle kinderen worden op zaterdag 15 juli om 11.30 uur verwacht op het start- en finishterrein op het Kelfkensbos voor de warming-up. De loop duurt dagelijks tot ongeveer 13.30 uur. Meer informatie nieuws over de Kidsloop en de kinderprogrammering vind je op vierdaagsefeesten.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.