Vacature Stagiair

Stagiair in Nijmegen

Tags:

 • Stage

Stageplaats Trajectbegeleider Team Ambulant Nijmegen

Salaris indicatie

€400,- bruto op basis van 32 uur per week

Werkuren

32 uur per week

Locatie

Nijmegen

Voor het studiejaar september 2024-2025 (10 maanden stage) zijn wij voor onze locatie in Nijmegen op zoek naar een stagiair voor 32 uur per week. De stage is gericht op het 3e studiejaar van de opleiding Social Work.

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: Moviera staat voor een veilige toekomst thuis. Samen doorbreken wij huiselijk geweld en mensenhandel. Moviera maakt zich sterk voor hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland en bevindt zich op het kruisvlak van veiligheid en zorg aan zowel volwassenen als hun kinderen.

Functie-inhoud

De afdeling Team Gelderland-Zuid is een resultaat verantwoordelijk team. We bieden intensieve hulp en begeleiding aan vrouwen, al dan niet met kinderen die met ernstige vormen van huiselijk geweld te maken hebben (gehad). Waar mogelijk werken we ook met de (ex)partner of achterblijvende ouder. Binnen de 6 tot 8 weken dat cliënten bij Moviera verblijven, stellen we een geweldsanalyse op en zoeken uit wat er nodig is om te werken aan herstel en duurzame veiligheid. De trajectbegeleiders richt zich hierin specifiek op de individuele begeleiding van onze cliënten.

Als stagiaire lever jij je bijdrage aan;

 • Het begeleiden van vrouwen en kinderen in het organiseren van veiligheid;
 • Het samen met collega's opstellen van een analyse van het geweld op en deze vertalen een concreet actieplan;
 • Uitvoering geven aan begeleidingstrajecten, waarbij je bijdraagt aan het bevorderen van veiligheid en zelfredzaamheid van de client;
 • Cliënten vertrouwen en duidelijkheid bieden zodat deze kan werken aan grip op zijn/haar situatie;
 • intensieve samenwerking met andere disciplines; trajectbegeleiders, gastvrouwen en gedragswetenschappers.

Wij werken met resultaatverantwoordelijke en multidisciplinaire teams vanuit de visie dat dit bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en aan het werkplezier van onze medewerkers. Je komt te werken in een team met leuke collega's, die gemotiveerd zijn jou te begeleiden in je leerproces.
Gedurende jou stageperiode loop je mee en leer je alle werkzaamheden binnen de afdeling. Tweewekelijks heb je een gesprek met je stagebegeleider. Naarmate de stage vordert en je zelfstandiger wordt in de uitvoering van werkzaamheden mag je zelf gesprekken voeren met cliënten. De gesprekken vinden altijd plaats onder verantwoordelijkheid van een professionele medewerker (en in eerste instantie ook in aanwezigheid van een vaste medewerker). Het uiteindelijke doel is dat je aan het einde van je stage zelfstandig cliënten begeleid. Vanzelfsprekend neem je deel aan alle team overleggen, teamkrachtbesprekingen, casus-overleggen en eventuele organisatiebrede trainingen die gedurende je stageperiode worden gegeven. Binnen Moviera wordt er systeemgericht en methodisch met Krachtwerk/Veerkracht gewerkt.

Wat breng je mee?

Wij denken dat je goed in deze dynamische omgeving past wanneer jij:

 • om kunt gaan met een grote verscheidenheid aan cliënten en hun uiteenlopende problematiek;
 • over een gezonde dosis zelfvertrouwen beschikt en stevig in je schoenen staat;
 • een grote mate van flexibiliteit hebt en prioriteiten kan stellen;
 • grenzen kan stellen en zaken bespreekbaar kan maken;
 • aantoonbaar op jouw eigen handelen kunt reflecteren, zoals jij tijdens de opleiding geleerd hebt;
 • een analytisch vermogen hebt en feitelijk verslag kunt leggen in rapportages;

Wat wij jou bieden

Deze bijzondere en uitdagende stage biedt jou, naast jouw toekomstige diploma, een uitstekende basis als Young professional. Jouw stagevergoeding bedraagt € 400,- bruto per maand (inclusief reiskostenvergoeding) op basis van een stage van 32 uur per week. Daarnaast zorgen wij voor een laptop, telefoon en andere zaken die jou helpen je werk goed te kunnen doen. Het kantoor van Moviera in Nijmegen ligt in een woonwijk en is goed bereikbaar met de auto, fiets en het OV.

Moviera als werkgever

Moviera biedt advies, hulp en veilig onderdak bij huiselijk geweld, eergerelateerd geweld en mensenhandel. Er zijn verschillende vormen van opvang in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Utrecht. Moviera is lid van De Werkgeverij. Moviera is een erkend leerbedrijf bij S-BB.

Spreekt deze stage jou aan? Stuur jouw cv en motivatiebrief onder vermelding van vacaturenummer 2024.02. naar , dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Heb je naar aanleiding van deze stagevacature nog vragen? Bel gerust naar ons algemene nummer en vraag naar of stel jouw vraag via .

Spreekt deze functie jou aan? Neem contact met ons op.

 • Stuur een email

Waar ben je naar op zoek?

Vind hulpFunctie:stagiair
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Moviera via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Stagiair Moviera 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures