Vacature Stage Productie & Programma

Stage Productie & Programma in Nijmegen

Stage Productie & Programma

Poppodium Doornroosje is al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Van pop, rock en hiphop tot techno, metal en jazz: voor liveshows ben je bij Doornroosje aan het goede adres. Naast de hoofdlocatie aan het stationsplein exploiteert Doornroosje ook het kleinere poppodium Merleyn en is het (mede-)organisator van festivals als Oranjepop, Bevrijdingsfestival Nijmegen, Valkhof Festival en Het Nest. Met een kleine maar krachtige vaste kern en een kundige en gedreven grote flexibele schil worden in totaal bijna 500 activiteiten per jaar georganiseerd waarmee meer dan 500.000 muziekliefhebbers worden bereikt. Net als de popmuziek zelf is Doornroosje constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Doornroosje heeft kwaliteit, professionaliteit en respect hoog in het vaandel en er heerst een open en informele werksfeer. Liefde voor muziek is de grote gemene deler. We Do Music!

Stagiair Poppodium Doornroosje:

Ben jij diegene die weleens wil weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van de popindustrie? Iemand die wil meemaken hoe het is om van het begin tot het einde een evenement te organiseren. Die artiesten in Merleyn en Doornroosje wil ontvangen en begeleiden als stagemanager. Die wil leren om de hospitality werkgroep te coördineren en die wil zien wat er allemaal komt kijken bij een productie. Vergaderingen bijwoont en zo alle ins en outs van de muziekwereld meekrijgt. En tegelijkertijd ook nog een netwerk in de culturele wereld opbouwt.

Als stagiair krijg je van alle facetten binnen de popwereld iets mee. Je ziet hoe de programma, productie, techniek, horeca, marketing en management onderdelen van een poppodium werken, ontmoet en begeleidt artiesten en je bent zelf ook verantwoordelijk voor een gedeelte van het programma. Als stagiaire krijg je veel verantwoordelijkheid en ben je onder andere bezig met:

 • coördineren van de "Roos van Nijmegen" (bandcompetitie en het zwaartepunt van de stage);
 • meedraaien van stagemanagementdiensten Doornroosje.;;
 • coördineren van de hospitality werkgroep;
 • notuleren van vergaderingen;
 • stagemanagers diensten draaien in Merleyn;
 • p.m. incidentele projecten, assisteren programmeurs, werken op festivals etc.

Wij zoeken iemand die:

 • affiniteit heeft met alle vormen van popmuziek (zowel concerten als dance);
 • een goede balans heeft tussen zelfstandig werken en samenwerken;
 • initiatief toont;
 • HBO/WO-werk-en-denkniveau heeft;
 • gestructureerd kan werken en stressbestendig is;
 • een flexibele werkhouding bezit;
 • over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Wij bieden

 • een stageplek van begin september tot half juli. Het is ook mogelijk de helft van deze periode stage te lopen; van september tot februari of van februari tot half juli. In dat geval verwachten wij wel dat je bij project "De Roos van Nijmegen" het gehele seizoen betrokken bent. In de periode buiten je stage ben je daar ongeveer drie uur per week aan kwijt.
 • een prettige stageplek in een informele, dynamische bedrijfscultuur waar mensen hard werken aan een gezamenlijk doel: "We Do Music";
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder vrije toegang dot producties in Doornroosje en Merleyn;
 • Doornroosje verleent een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu voor een stageplek bij Doornroosje! Schriftelijke reacties met motivatie en cv kunnen voor donderdag 30 mei gestuurd worden aan o.v.v. Stage Doornroosje. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 5 juni.Functie:stage programma & productie
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Doornroosje via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Stage Productie & Programma Stichting Doornroosje 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures