SPROKKELBOOMPJES

Woensdag 11 december wordt het Dijkmagazijn gehuld in kerstsferen. Met vondsten uit de uiterwaard maak je een sfeervolle mini-kerstboom, om thuis naast de kerststal te zetten. Of buiten, dan kunnen de vogels ook van de kerstsfeer genieten.

De kunst-kerstboom kan dit jaar op zolder blijven, want in de uiterwaard is allerlei materiaal te vinden waarmee je zelf een prachtexemplaar kunt knutselen.

Trek maar stevige schoenen aan, want we gaan er eerst op uit om materiaal te verzamelen. Voor een heel boompje heb je best wat takken nodig. Er is ook genoeg te vinden om de mooiste versiersels mee te maken.

Terug bij het Dijkmagazijn maak je er een heuse sprokkelboom van, en kun je ondertussen weer lekker opwarmen. Na afloop breng je thuis gelijk de kerst in huis, want je mag je kunstwerk natuurlijk meenemen.

Sprokkelboompjes, woensdag 11 december, van 14.00 tot 15.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Voor maximaal 12 kinderen van 7 tot 12 jaar. Deelname: € 4,50 (inclusief materiaal en drankje). Voor informatie en reserveringen: dijkmagazijn@hetnet.nl. Zie ook www.hetdijkmagazijn.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.