Kinderconcert: De spin die veel scheetjes laat (3+)

Pffff… En even later weer… pffff. De scheetjesspin kan er niets aan doen! Hij heeft nu eenmaal honger en is dol op chili con carne. En daarvan krijg je lucht in je buik. Maar dát weet de scheetjesspin niet. Het Gelders Orkest geeft op 8 oktober van 11.00 uur tot 12.00 uur een ontwapenend kinderconcert voor de hele familie; over vriendschap, lekker eten en jezelf zijn! Het concert is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Broer en zus Filemon en Clarinde Wesselink, respectievelijk schrijver en illustratrice van het ontroerende kinderboek De spin die veel scheetjes laat, snijden teder en toegankelijk een paar prachtige onderwerpen voor jong en oud aan. Arrangeur Toek Numan heeft er een ontwapenend kinderconcert voor de hele familie van gemaakt; over vriendschap, lekker eten en jezelf zijn!

De kinderconcerten van Het Gelders Orkest zijn altijd een feestje. Samen met de kinderen of kleinkinderen genieten van klassieke muziek én een mooie voorstelling. De fantasie wordt geprikkeld en er valt veel te lachen. En, er is altijd een extra activiteit zoals de instrumententuin of schminken. Een uur voordat het concert begint, kunnen de kinderen alvast op ontdekkingsreis door de instrumententuin… Alles bekijken, vasthouden en uitproberen! En vragen stellen aan de orkestleden natuurlijk! ‘Waar is dat klepje voor?’ Bij dit concert geldt ‘voordeel met uw biebpas’ bij tickets voor volwassenen. Voor meer informatie: www.hetgeldersorkest.nl. 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.