Speelweek Nijmegen

Een gezellige week voor kinderen met een beperking

In de laatste week van de zomervakantie van 18 tot en met 22 augustus organiseren Stichting GVO en MEE Gelderse Poort weer een speelweek voor kinderen die moeilijk lerend zijn (6-12 jaar) of zeer moeilijk lerend zijn (6-18 jaar). Kinderen kunnen de hele week komen spelen bij het GVO aan de Ds Creutzbergweg 3 in Nijmegen. Dagelijks worden van 09.15 tot 16.15 uur allerlei activiteiten georganiseerd rond het thema: ´Ik hou van Holland´. Kosten: €30,00 zonder vervoer, €50,00 met vervoer. Meer informatie en aanmelden via www.hetgvo.nl of bel de Servicedesk van MEE Gelderse Poort 088 – 633 00 00.

 

Al meer dan 20 jaar organiseren het GVO en MEE Gelderse Poort met succes een speelweek in de laatste week van de zomervakantie. Jaarlijks doen er ongeveer 100 kinderen aan mee. Gezelligheid en samen spelen staat voorop. Kinderen en ouders ervaren de speelweek als een welkome afsluiting van de zomervakantie. Een van de ouders zei vorig jaar: “De speelweek is niet alleen een cadeautje voor mijn dochter, maar zeker ook voor mijzelf.”

De kinderen worden op 18 augustus om 09.15 uur verwacht bij het GVO, aan de ds Creutzbergweg 3 in Nijmegen. De kinderen komen hier ‘s ochtends zelf naar toe of kunnen gebruik maken van de speelweek ‘taxi’s: leden van de Rotary Club Nijmegen zorgen met veel plezier voor het vervoer van een aantal kinderen. Er staan zeer enthousiaste vrijwilligers klaar om samen met de kinderen een topweek te beleven. De eindverantwoording ligt bij MEE Gelderse Poort en het GVO. Voor meer informatie over de speelwijk kijk op www.hetgvo.nl

 

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.