Speciaalbierwinkel De Bierhoeder opent zijn deuren in Nijmegen

De Nijmeegse binnenstad is vanaf deze week een bijzondere winkel rijker. Horecaman Billy Engels opent de splinternieuwe winkel De Bierhoeder aan de Bloemerstraat 86. Vijf dagen per week kan zowel de beginnende als meer ervaren bierliefhebber bij De Bierhoeder terecht voor een breed assortiment aan speciaalbieren, een goed advies of proeverij op maat.

 

‘Deze winkel is een absolute meerwaarde voor de stad die, mede dankzij de Nijmeegse Bierfeesten, haar reputatie als ‘bierstad’ zorgvuldig heeft opgebouwd’, gelooft ondernemer Engels. Na jarenlange ervaring als bedrijfsleider en barman van speciaalbiercafé de Deut en (mede-)organisator van verschillende biergerelateerde evenementen zoals de Nijmeegse Bierfeesten is Engels helemaal klaar voor een nieuw avontuur.

De Bierhoeder is gevestigd in het pand van voormalig bierspecialist Brewski. Het assortiment zal de komende tijd worden uitgebreid met bijzondere, nieuwe specialiteiten vanuit de hele wereld. Van bieren uit Italiaanse microbrouwerijen tot Scandinavische stouts. Zo hoopt Engels ook de minder bekende brouwerijen onder de aandacht te brengen bij bierminnend Gelderland.

De Bierhoeder is geopend  op dinsdag en woensdag van 12 tot 19 uur, donderdag en vrijdag van 12 tot 21 uur en op zaterdag van 12 tot 18 uur. Op koopzondagen is de winkel geopend van 12 tot 18 uur.

 

Meer info? Loop binnen bij De Bierhoeder aan de Bloemerstraat 86 of kijk op www.facebook.com/bierhoeder

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.