SPARK Jongerenfestival gaat de hoogte in!

Op dinsdag 3 maart 2015 organiseert SPARK Jongerenfestival Dukenburg een nieuw evenement: Abseilen van Woonzorgcentrum voor ouderen De Doekenborg in de Aldenhof, wat tien verdiepingen en bijna 30 meter hoog is!

Middelbare scholieren van het Flexcollege, ondersteund door Grip Klimcentrum, gaan deze spannende uitdaging aan.

Als tegenprestatie dat SPARK van het centrum mag abseilen, voeren de leerlingen een bomvol activiteitenprogramma uit voor de bewoners.

Dit evenement zorgt voor actieve jongerenparticipatie in Dukenburg, verkleint de afstand tussen de generaties die bij tijd wordt ervaren en vergroot elkaars zichtbaarheid.

Tussen 10:00 en 12:00 verzorgen de jongeren een speciaal programma voor de bewoners; manicure behandelingen, sport- en bewegingsactiviteiten, Oud-Hollandse spelen, wandelingen en het onderhouden van rollators en rolstoelen.

Leerlingen van de sector Catering verzorgen deze dag de lunch voor de bewoners en de abseilers (12:00-13:00)

Sportservice Nijmegen, Jongerenwerk Dukenburg, Youtharts Projecten, De Lindenberg, New Arts Nijmegen en Bs De Aldenhove zijn ook allemaal betrokken bij de organisatie.

Om 13.30 geven we het startschot van het abseilen en wordt de nieuw ingerichte fitnessruimte van De Doekenborg officieel geopend.

  • Kom en vier dit duizelingwekkend hoog spektakel samen met SPARK!

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.