Vacature Slager

Slager in Nijmegen

SLAGER

Wat staat er bij jou op het menu?

Je begint je dag bij ons op locatie in Nijmegen, waar het team al druk bezig is met het voorbereiden van de dagelijkse orders. Als slager heb je een cruciale rol in dit proces. Je gaat aan de slag met het portioneren, kruiden en verpakken van een breed assortiment aan vers vlees producten, allemaal met de hoogste kwaliteitseisen in gedachten. Zodra de producten klaar zijn, zorg je ervoor dat ze netjes worden opgeslagen en gereed zijn voor levering.

Met een glimlach en een professionele houding zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn met de kwaliteit van onze producten. Je werkt nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat alle bestellingen tijdig en accuraat worden verwerkt.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een toegewijde en ervaren slager met een afgeronde SVO diploma en aantoonbare ervaring in het vak. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en beschikt over stressbestendigheid, nauwkeurigheid en een proactieve houding. Belangrijk is dat je een teamspeler bent die graag samenwerkt en zich inzet voor het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten. Daarnaast is flexibiliteit vereist, aangezien je af en toe op vrijdagavond beschikbaar moet zijn.

Wat bieden wij?

Bij Chefs Culinar bieden we jou een stimulerende werkomgeving in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je kunt rekenen op een leuke werksfeer met enthousiaste collega's die streven naar het beste voor onze klanten. We bieden een baan met toekomstperspectief en een passend salaris.

En, kom jij ons team versterken?

Stuur je cv en motivatie naar .

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met , ).

Functie:slager
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CHEFS CULINAR via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Slager CHEFS CULINAR 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures