Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in Beuningen

Alle kinderen uit het basisonderwijs uit gemeente Beuningen ontvangen deze week weer het Sjorsboekje. In dit boekje staan heel veel sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten.

Sjors is een grote hit in de gemeente Beuningen. Jaarlijks schrijven zich ruim 1000 kinderen in. De inschrijving start op woensdag 1 februari. Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Basisschoolleerlingen uit groep één tot en met acht schrijven zich vanaf 1 februari 15:00 uur in voor activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Gemeentelijk sportbeleid

Kinderen verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sportbeleid. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn instrumenten die de gemeente Beuningen hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 60 gemeenten bewezen. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om structureel aan de activiteiten deel te nemen.

Meer informatie

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website sjorssportief.nl of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.