Sjors Sportief en Creatief weer van start in Beuningen

Alle kinderen uit het basisonderwijs uit gemeente Beuningen ontvangen in februari weer het Sjorsboekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om vaak gratis kennis te maken met één of meerdere activiteiten. De inschrijving start op woensdag 17 februari.

Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Leerlingen schrijven zich vanaf 17 februari 15.00 uur in voor activiteiten via www.sjorssportief.nl. Tot die tijd is op deze website is al van alles te beleven. Kinderen uit de gemeente Beuningen maken kennis met meer dan 40 sportieve en creatieve activiteiten.

De basisschoolleerlingen nemen deel aan sporten zoals, atletiek, badminton, dansen, freerunning, lasergamen, tafeltennis, scouting en tennis. Ook aan de creatieve leerlingen is gedacht, denk hierbij aan muziek maken, tekenen en schilderen, koken, beeldhouden en knutselen. Kortom keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. In het Sjorsboekje staan ook leuke puzzels, interviews en spelletjes. Het hele jaar door kunnen kinderen zich inschrijven voor en deelnemen aan activiteiten.

Kinderen verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sportbeleid. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn instrumenten die de gemeente Beuningen hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 50 gemeenten bewezen. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om structureel aan de activiteiten deel te nemen. Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.