Scrum – A Night of Tunes an’ Tales

Het regent… Diep weggedoken in je jas loop je door de lege, glinsterende straten van de stad. Vanuit een openstaande deur valt gedimd licht. De klanken van muziek en zang zweven je uitnodigend tegemoet en je besluit naar binnen te gaan waar het droog en warm is. Binnen afzienbare tijd hef je je glas met iemand die je tot voor kort nog niet kende en je proost samen op het leven. De gemoedelijke sfeer maakt dat de liederen en verhalen je recht in je hart raken.
In hun eigen theaterkroeg staat Scrum garant voor bijzonder grootse, uitzinnige uitbarstingen, die afgewisseld worden met kleine, intense momenten, aan elkaar geregen door verhalen met een lach en een traan. Je geniet met volle teugen van saamhorigheid, vriendschap, muziek en drank. De akoestische folk met een keur aan instrumenten (gitaren, viool, banjo, mandoline, accordeon, drums, tin whistle en bagpipes) doet je met een glimlach de pub verlaten.
Scrum: Zes gepassioneerde muzikanten en een zingende barvrouw met een grote liefde voor rauwe, eerlijke en energieke muziek, die zij doorgaans als pure folkpunkrock het publiek in smijten. Akoestisch weigert Scrum echter in te leveren op kracht en beleving. Wees welkom in de kroeg van Scrum!

Cardo Theater

Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen met en zonder handicap elkaar in de intieme sfeer van ons eigen theater! Al 17 jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma. Cardo…een bijzondere belevenis!
Informatie hierover op de site www.stichtingcardo.nl

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl.

Datum Evenement Prijs Aanvang
20 maart 2014 Scrum – A Night of Tunes an’ Tales € 15,00 20.30 uur
8 april 2014 Ali B beken(d)t € 17,50 20.00 uur
24 april 2014 Di-rect € 21,50 20.30 uur
24 mei 2014 Rock around Cardo € 7,50 20.30 uur

Kaartverkoop
De toegangskaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland

Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op www.cardotheater.nl
U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.