Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Nijmegen

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Schoonmaak medewerker bij Sanquin in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime baan als schoonmaakmedewerker in de zorg in Nijmegen? Lees dan snel verder!

15 uur per week

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Schoonmaak medewerker bij Sanquin in Nijmegen

15 uur per week

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij namelijk op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken. Je gaat schoonmaakwerkzaamheden verrichten bij Sanquin, de bloedbank in Nijmegen. Hierdoor is het enorm belangrijk dat ze in een schone en zuivere werkomgeving kunnen werken. Jij bent hier een enorm belangrijke schakel in! Jij zorgt ervoor dat de behandelkamers, kantoren en het sanitair er weer brandschoon uitziet voor de werkdag. Op deze locatie zul je zelfstandig te werk gaan.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 09:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 15 uur per week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024) ;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • de mogelijkheid om een VOG aan te vragen;
  • ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken bij Sanquin in Nijmegen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Levi Angkotta

Recruiter

Ik kom graag met je in contact.

Stuur mij een appje

Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:15 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures