Vacature Sales Specialist Cloud

Sales Specialist Cloud in Nijmegen

Ben jij een creatieve teamplayer met een sterke persoonlijkheid en overtuigingskracht, en beschik je over een sterk netwerkvermogen? Ben jij klaar om een sleutelrol te vervullen in de Nederlandse cloudbusiness? Bij dit bedrijf krijg jij de kans om jouw commerciële talent te laten schitteren en bij te dragen aan de verdere groei van de Cloud propositie. Voor onze opdrachtgever in de regio van Nijmegen zijn wij op zoek naar een Sales Specialist Cloud om het team te versterken. Klinkt dit als jouw volgende stap? Solliciteer dan snel!

 

Functie omschrijving

Als Sales Specialist Cloud ben je het primaire contactpunt voor onze partners binnen de Nederlandse cloudbusiness. In nauwe samenwerking met een team van specialisten, zowel op Microsoft als niet-Microsoft Cloudoplossingen, draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze Cloud propositie. Je speelt een actieve rol bij het uitbreiden van onze Cloud portfolio, waarbij je samenwerkt aan het identificeren van nieuwe marktkansen en het ontwikkelen van toekomstgerichte oplossingen. Je rapporteert aan de Manager van consumption-based Business en onderhoudt tegelijkertijd nauwe relaties met belangrijke stakeholders, zowel intern als extern.

 

Functie-eisen

 • Hbo-werk- en denkniveau.;
 • Minimaal 3 jaar commerciële ervaring in de ICT-branche;
 • Ervaring met verkoop van softwareoplossingen;
 • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Creatief, adviserend, en sterk netwerkvermogen;
 • Teamplayer met een sterke persoonlijkheid en overtuigingskracht.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale distributeur en brengt aanbieders en afnemers uit de IT-industrie samen. Het bedrijf distribueert uitsluitend bekende A-merken, zoals: HP, Canon en Samsung. Al meer dan 20 jaar bedienen zij met succes de Europese markt.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris, 8% vakantiegeld en goede pensioenvoorziening;
 • Zelfstandige en uitdagende fulltime functie;
 • Een jaarcontract met intentie tot vast contract;
 • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, laptop;
 • Een dynamische werkomgeving met een informele sfeer met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Cultuur

De bedrijfscultuur van onze opdrachtgever is te typeren als informeel, maar zeker ook professioneel. Er werken veel jonge, internationale professionals die dagelijks bezig zijn om het beste uit elkaar en uit de markt te halen. Vanuit een innovatieve en moderne werkomgeving inspireert en adviseert onze opdrachtgever klanten op het gebied van de laatste producten en diensten in de veranderende IT-markt. Ze investeren niet alleen in onze producten en diensten, maar ook in de ontwikkeling van onze medewerkers.

 Functie:Vertegenwoordigers
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via f.linders@personato.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Sales Specialist Cloud Personato 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures