Scholieren in Nijmegen halen gemiddeld een 6,606

Middelbare scholieren in Nijmegen halen gemiddeld een 6,606. Dat blijkt uit onderzoek van online winkelcentrum beslist.nl. Hierbij is gekeken naar de gemiddelde cijferlijsten over een periode van vijf jaar. Voor het eindexamen halen scholieren in Nijmegen gemiddeld een 6,550.

Hoogste cijfers in Berkelland, Aalten en Ermelo

Gemiddeld halen scholieren in de provincie Gelderland een 6,563 op de eindlijst. Voor het eindexamen haalden Gelderse scholieren gemiddeld een 6,493. De hoogste cijfers in Gelderland werden gehaald in Berkelland. Hier haalden scholieren gemiddeld een 6,692. In de Aalten lag het gemiddelde cijfer iets lager: 6,679. In Ermelo was het gemiddelde cijfer 6,644.

Laagste cijfers in Rozendaal, Zevenaar en Epe

In de gemeente Rozendaal haalden scholieren de afgelopen vijf jaar de laagste cijfers (6,420). Rozendaal wordt gevolgd door Zevenaar, waar het gemiddelde 6,426 is. Rozendaal en Zevenaar behoren beide tot de 5 Nederlandse gemeenten waar de laagste cijfers werden gehaald. In Epe halen scholieren gemiddeld een 6,458 op de eindlijst. Bekijk meer achtergrondinformatie over behaalde cijfers op beslist.nl.

Schoolagenda’s vooral populair in de brugklas

Ook is gekeken naar de populariteit van de schoolagenda. Voor veel brugklassers vervult de schoolagenda een belangrijke rol in het eerste jaar op de middelbare school. Na de brugklas wordt de papieren agenda echter snel ingeruild voor een digitale variant op een smartphone of laptop.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.