Sambafestival Nijmegen; speciale dag voor sambabands

Ben je zelf een fervent sambaspeler? Dan geniet je door alle WK Brazilië-gekte vast ook van de swingende percussie die je overal ziet en hoort. Krijg je daar ook de kriebels van om jezelf meer te leren en te laten inspireren door dé leraren uit Brazilië en andere landen? Dan hebben we goed nieuws! 

Op zaterdag 6 september 2014 organiseren we namelijk iets unieks in Nederland: een dag vol workshops speciaal voor sambaspelers! Gerenommeerde docenten uit Brazilië, Duitsland (o.a. winnaar carnaval Rio de Janeiro), Nederland en Engeland geven die dag verschillende workshops. Je krijgt les in ‘Samba enredo Rio style’, ‘Samba Afro’ of workshops als maracatu, repinique, timba, tamborim en agogo. De echte sambaspeler wil dit niet missen!

’s Avonds is er een showcase waarbij een aantal bijzondere sambagroepen te zien en te horen zijn. Centraal deze dag staat de ontmoeting van andere spelers en het leren van en met elkaar. Dit geheel vindt plaats in De Lindenberg in Nijmegen. Een locatie die zowel qua ruimtes als qua visie heel erg goed past bij ons festival.

Festival in de binnenstad
Op zondag 7 september staat het centrum van Nijmegen ook dit jaar weer helemaal in het teken van het Sambafestival! Dit jaarlijkse bruisende evenement is wederom voor iedereen die van swingende tropische muziek houdt. Binnenkort informeren we je over het programma van deze dag.

Meer informatie
Meer informatie vind je op de website www.sambafestivalnijmegen.nl/. Koop daar ook je dagticket voor 6 september voor € 55. Groepen krijgen een groepskorting.
Je kunt ons ook volgen via Facebook; facebook.com/sambafestivalnijmegen en Twitter; twitter.com/SambaNmgn.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.