Rotary Santarun in Beuningen groot succes

Ruim 350 kerstmannen, – vrouwen en –kinderen verschenen op zaterdag 21 december jl. aan de start van de eerste Santarun in Beuningen. Wandelend of rennend hebben zij een parcours van 3 kilometer afgelegd voor het goede doel, de Voedselbank.

Geluid, reclamemateriaal, muziek, eten en drinken: het meeste werd gesponsord door ondernemers in de gemeente Beuningen en daarbuiten. Dankzij deze steun en het enthousiasme van de 350 Santa’s heeft de voorzitter van Rotaryclub Wijchen-Beuningen-Tweestromenland een cheque van € 2.500 mogen overhandigen aan de coördinator van de voedselbank Wijchen-Beuningen.

Tot het laatste moment voor de start hebben mensen zich nog ingeschreven voor de Santarun door het kopen van een kerstmanpak met startnummer. Sferemoniemeester Ron Bons zorgde dat het officiële gedeelte op ontspannen en humoristische wijze verliep en Remo Speijers liet de Santa’s zweten, alvorens burgemeester Carol van Eert de startbel luidde.

De kerstmannen werden uitgezwaaid door een grote schare winkelend publiek en ook op de wandelroute werden ze warm onthaald en aangemoedigd. Voor sfeerfoto’s en filmpjes ga naar www.beuningen.rotarysantarun.nl of facebook.com/santarunbeuningen

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.