Rock around Cardo

Wie:                  Rock around Cardo
Waar:               Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode
Nijmeegsebaan 9, 6561 KE  Groesbeek

Wanneer:          zaterdag 24 mei 2014
Aanvang:          20.30 uur uur, zaal open vanaf 20.00 uur uur
Kaarten :          € 7,50
Voorstelling:     Staconcert

 

Rock around Cardo

Music-food-line-dancing-cars
Cardo goes USA! Line dancing, hamburgers en hotdogs, Amerikaanse auto’s en natuurlijk onvervalste en authentieke rockabilly muziek. Cardo staat op 24 mei in het teken de Verenigde Staten, muziek waarmee de popmuziek zijn vlucht nam.

 

Bop Tonight
De band Bop Tonight is een jonge, energieke rockabilly-band, en bestaat uit de volgende muzikanten:  Ronald van den Hout (zang) , Dimmen Gestel (gitaar, backing vocals) , Frank Kroot (contra-bas, backing vocals) en last but not least Richard Mommersteeg (drums). Het geluid wordt in goede banen geleid door Dick Zonneveld.

Het repertoire van de band bestaat voornamelijk uit Rockabilly, maar ook de oorspronkelijke Rock & Roll wordt niet vergeten. Op de setlist komen nummers voor van onder andere Carl Perkins, Elvis Presley, The Lennerockers, the Crocats en the Straycats.

 

Cardo Theater
Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen elkaar in de intieme sfeer van ons eigen theater! Al 17 jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma. Cardo…een bijzondere belevenis!

Informatie hierover op de site www.stichtingcardo.nl

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl.

 

Datum Evenement

Prijs

Aanvang
24 mei 2014 Rock around Cardo

€ 7,50

20.30 uur

 

Kaartverkoop
De toegangskaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland

Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op www.cardotheater.nl

U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.