Rob de Nijs – Vijftig jaar Hits

Rob de Nijs heeft een carrière van meer dan vijftig jaar achter de rug, maar het lijkt wel alsof hij op zijn 72e beter zingt dan ooit. De gelauwerde chansonnier scoorde in 1963 zijn eerste grote hit (Ritme van de Regen). Af en toe stapt hij even uit de schijnwerpers om vervolgens dubbel zo sterk weer terug te komen: met de teksten van Lennaert Nijgh (Malle Babbe, Jan Klaassen de Trompetter) in de jaren zeventig, de nederpop (Zondag, Bo) uit de jaren tachtig en in de jaren negentig met zijn eerste nummer 1-hit: Banger Hart. Alle grote hits zullen voorbij komen. Een completere zanger dan Robde Nijs is er niet.

Cardo Theater

Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen elkaar in de intieme sfeer van ons eigen theater! Al voor het negentiende jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma. Cardo…een bijzondere belevenis! Informatie hierover op de site www.stichtingcardo.nl. Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn.

 

Datum Evenement Prijs Aanvang
28 april 2016 Rob de Nijs – Vijftig jaar Hits € 19,50 20.30 uur
12 mei 2016 Cesar Zuiderwijk -Drummoires € 15,00 20.30 uur

Kaartverkoop

De toegangskaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op www.cardotheater.nl. U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94.

Foto gemaakt door: William Rutten.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.