Vacature Projectmanager

Projectmanager in Nijmegen

Projectmanager

Wil jij deel uitmaken van een hecht- en dynamisch team dat al ruim 20 jaar de automotive-branche volledig ontzorgt met innovatieve dataverwerking? Dan is dit voor jou een hele mooie kans! Bij zoeken we namelijk een enthousiaste projectmanager die samen met ons de volgende stap wil zetten in onze nationale en internationale ambities.

Wie is ?

is in Nederland een begrip in de automotive-branche. Met ongeveer 15 mensen werken wij dagelijks aan het zo optimaal mogelijk adverteren van de nieuwe- en gebruikte personenauto's van onze klanten. Maar ook andere voertuigsoorten, zoals motoren, vrachtwagens, machines en fietsen nemen we uiterst serieus. Al twee decennia lang zijn wij uniek en daarmee echte pioniers op dit gebied. wordt gekenmerkt door innovatie en daarbij een uitstekende service. Met de opgebouwde uitgebreide domeinkennis maken we het verschil.

In Nederland heeft een uitstekende naam en dat is in de landen om ons heen niet onopgemerkt gebleven. Het is daarom tijd om in het buitenland verder te positioneren. Als projectmanager bij krijg je de kans om daar een bijdrage aan te leveren en samen met een toegewijd team interne en externe projecten te leiden en te beheren. Je taken omvatten onder andere het opbouwen en onderhouden van contacten met bestaande relaties en potentiële klanten. Daarbij moet je IT interessant vinden en dat ook graag willen uitdragen. Het opstellen en opvolgen van offertes, het bijdragen aan productinnovaties, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en operationele zaken zijn daar dan een logisch gevolg van.

Wie ben jij?

Jij bent misschien aan het begin van je carrière, of je hebt al enige jaren werkervaring achter de rug. Je hebt een passie voor software, online services en interesse in de automotive-sector. Structuur aanbrengen zit in je bloed en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend werken. Communiceren in zowel het Nederlands als het Engels gaat je makkelijk af, en misschien spreek je zelfs nog een andere taal. Een HBO/HBO+-opleiding is een pre, maar geen vereiste. Belangrijker is dat je gedreven bent om jezelf te ontwikkelen in een technisch-innovatieve omgeving en dat je wilt bijdragen aan de ambitie van ons bedrijf. Herken jij jezelf? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Bij krijg je de kans om te groeien, te leren en een echt verschil te maken in een boeiende industrie. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen aan de toekomst te bouwen.

Contact infoFunctie:projectmanager
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hexon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Projectmanager Hexon 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures