Vacature Vastgoedadviseur Nieuwbouw

Vastgoedadviseur Nieuwbouw in Nijmegen

Nijmegen

17 april 2024

Ben jij een vastgoedprofessional met een scherp oog voor de dynamiek van de regionale markt? Heb jij de drive om opdrachtgevers in de vastgoedsector niet alleen te adviseren maar ook te inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je als Vastgoedadviseur Nieuwbouw?
Als Vastgoedadviseur Nieuwbouw bij Hans Janssen Makelaars ben je het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie voor opdrachtgevers en andere stakeholders betreffende nieuwbouwprojecten.
Je kent de ins en outs van de regionale vastgoedmarkt en gebruikt jouw expertise om opdrachtgevers te adviseren over, en te begeleiden bij hun projecten. Je bent een proactieve netwerker die duurzame relaties opbouwt en onderhoudt met projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties en overheden. Jouw advies is goud waard, want je combineert marktgevoel, data-analyse en de ervaringen van collega's tot een passend advies.

Taken en werkzaamheden

 • Doormiddel van het actief zoeken naar en verwerven van nieuwe projecten en kansen in de nieuwbouwmarkt, draag je bij aan de uitbreiding van ons portfolio.
 • Je bouwt duurzame relaties op met belangrijke spelers in de branche en onderhoudt deze om toekomstige samenwerkingsmogelijkheden te waarborgen.
 • Je gebruikt je kennis van de regionale markt en de macro-economische ontwikkelingen om potentiële opdrachtgevers te adviseren over locatiekeuze, productontwikkeling en prijsstelling om de haalbaarheid en het succes van onze projecten te optimaliseren.
 • Je zorgt voor een naadloze overgang van projecten naar de verkoopafdeling, met alle benodigde informatie voor een succesvolle marktintroductie.
 • Je levert een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van innovatieve marketing- en verkoopstrategieën om de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van onze projecten te vergroten.
 • Je fungeert als adviseur voor complexe woningmarktvraagstukken.
 • Je analyseert en rapporteert over marktbehoeften, prijsontwikkelingen, kwaliteitseisen, afzetmogelijkheden vanaf het eerste stadium van projectontwikkeling.
 • Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en schrijven van adviesrapporten, visiedocumenten en marktrapportages.

Dit bieden wij

 • Een salaris tussen € 2.951 en € 4.919 bruto per maand o.b.v. 40 uur
 • Een jaarcontract met intentie tot contract voor onbepaalde tijd
 • Een uitdagende baan en 3.000 m2 wooninspiratie als werkplek
 • Reiskosten
 • Duurzaam Inzetbaarheidsbudget en dagelijks vers fruit
 • 26 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek
 • Een goede pensioenregeling
 • Een ongedwongen werksfeer, energieke collega's jong en oud met passie voor hun vak en leuke teamactiviteiten

Over ons
Met trots vieren wij bij Hans Janssen Makelaars, een begrip in regio groot Nijmegen, ons 50-jarig jubileum. Als onderdeel van de Hans Janssen Groep, staan wij bekend om onze authentieke aanpak en diepgewortelde betrokkenheid bij onze klanten en de gemeenschap. Onze organisatie ademt integriteit en klantgerichtheid; deze waarden vormen niet alleen het fundament van ons bestaan, maar is bovendien de belofte die wij dagelijks aan onze klanten doen.

In een halve eeuw hebben wij een reputatie opgebouwd als een makelaarskantoor waar klanten en opdrachtgevers niet alleen voor onze expertise komen, maar ook voor de persoonlijke aandacht en het vertrouwen dat wij bieden. Wij begrijpen dat vastgoed meer is dan stenen en cijfers; het gaat om het creëren van een thuis, het realiseren van dromen en het opbouwen van duurzame relaties.

Onze klanten en opdrachtgevers kiezen voor Hans Janssen Makelaars omdat zij weten dat wij meer bieden dan alleen transacties. Wij zijn er voor hen op de cruciale momenten, met advies, ondersteuning en een luisterend oor. Ons doel is niet alleen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar om deze te overtreffen met onze service en toewijding.


Dit ben jij

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding hbo of ruim relevante werkervaring als Vastgoedadviseur bij een projectontwikkelaar.
 • Een afgeronde opleiding Kandidaat Makelaar.
 • Je hebt een bewezen track record in de vastgoedsector, bij voorkeur in nieuwbouwprojecten.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een geboren netwerker.
 • Je bent analytisch sterk en kunt complexe data vertalen naar heldere adviezen.
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en hebt een klantgerichte instelling.

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar , : . Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken: .

Ik wil een afspraak maken.

Wij komen graag bij je langs voor een oriënterend adviesgesprek. Vul het onderstaande formulier in, bel ons via of mail naar .Functie:vastgoedadviseur nieuwbouw
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2951 – 4919
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met F. van Lunen Makelaardij via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Vastgoedadviseur Nieuwbouw F. van Lunen Makelaardij 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures