Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Nijmegen

Carpetright is op zoek naar een Verkoopmedewerker

Ben jij een verkoper die zich thuis voelt in een woonwinkel? Hou je daarnaast van afwisseling en wil je werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van verkoopmedewerker bij Carpetright in Nijmegen!

Wat ga jij doen?

Als verkoopmedewerker bij Carpetright zorg jij samen met jouw collega’s voor tevreden klanten, een prachtige winkel en een mooie omzet. Je luistert naar de wensen van de klant en weet als geen ander jouw kennis in te zetten om de klant te helpen met het creëren van zijn of haar droomhuis. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten en het verlenen van de beste service, als verkoopmedewerker draag jij bij aan de best mogelijke ervaring voor iedereen die de winkel binnenkomt.

Wie ben jij?

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden! (laminaat, PVC of tapijt is ook goed 😉)

Je hebt verkoopervaring, bij voorkeur in onze woonbranche;Je bent minimaal 22 uur per week beschikbaar;Je bent bereid om te werken op onze koopavonden, zaterdagen of zon- en feestdagen;Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;Je bent niet vies van een rekensommetje bij het maken van een order en je bent computer-friendly;Bij jou is de klant altijd koning, service is jou op het lijf geschreven. Wat krijg je van ons?

Wanneer je bij ons start krijg je toegang tot een breed assortiment aan trainingen. Zo kan jij alles leren over de productgroepen en verkooptechnieken.

Een salaris tussen €2250 en €2650 op fulltime basis;Een individuele bonusregeling én teambonus;Een fietsplan en bedrijfsfitness, plus natuurlijk 20% personeelskorting;25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;Een toeslag voor zon- en feestdagen, waarbij je zelf kiest per dag om dat in vrije tijd of geld uitbetaald te krijgen (50% zondagtoeslag en 100% feestdagtoeslag);Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% voor onze rekening nemen.Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter op het gebied van tapijt. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen. Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!

Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s. Om dit mogelijk te maken zijn onze kernwaarden onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen:

Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk. Interesse?

Solliciteer snel via onderstaande button, dit kun je ook zonder CV of motivatie doen. Vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze recruiter Marlous Hoogendoorn op 06-58071350 of via recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die niet aansluiten bij het opgegeven profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 Functie:verkoopmedewerker aardappelen, groente en fruit (agf)
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Carpetright Nijmegen via marlous.hoogendoorn@carpetright.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Verkoopmedewerker Carpetright Nijmegen 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures