Vacature Digital Project Manager

Digital Project Manager in Nijmegen

Splendorfabriek

Sint Annastraat 198
6525 GX Nijmegen

Postbus 31117 6503CC Nijmegen

€3500 - €5500

Werken bij Proud Nerds betekent samen innovatieve oplossingen bouwen en het ontwikkelen van digitale en interactieve producten zoals maatwerk app's, e-commercesystemen en websites. Een voorbeeld hiervan is de maatwerk website van Omroep MAX .

Vind je dit gaaf klinken? Lees dan snel verder!

Ik wil solliciteren

Your browser does not support HTML5 video.

Audio aan Audio uit

Wat ga jij doen?

Als Digital Project Manager ben je onderdeel van het Project Managers team, maar in praktijk werk je in multidisciplinaire teams aan projecten voor verschillende opdrachtgevers.
Jij en jouw team, bestaande uit developers, testers en een teamlead, zorgen voor maatwerk applicaties en websites die voldoen aan de specifieke klantvraag. In jouw rol neem je de verantwoording voor een duidelijke vertaalslag tussen klantvraag en technische uitwerking.

Inhoudelijk ben je bezig met:

 • Het ophalen van de klantvraag en dit vertalen naar een technische uitwerking met behulp van jouw team;
 • Stakeholdersmanagement waarbij je de productvisie en -strategie bepaald en bewaakt;
 • Projectmanagement, waarbij je stuurt op bewaking scope, planning, budget en klanttevredenheid;
 • Kwaliteitsborging, continue verbetering en innovatie.

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Voor een groot aantal opdrachtgevers ontwikkelen we projecten. Zo hebben we bij meerdere ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland app-to-order ontwikkeld en geïmplementeerd. Naast deze projecten hebben we voor Omroep Max bijvoorbeeld de website van Heel Holland Bakt ontwikkeld en hebben we deze tot op de dag van vandaag in beheer.

In jouw rol wissel je kantoor af met klantbezoeken. Ben je op kantoor dan werk je over het algemeen in dezelfde ruimtes en ben je met jouw team verantwoordelijk voor de inrichting van jullie team!


Wanneer een klantafspraak niet online kan is het van belang dat je fysiek naar de klant gaat. Dit zijn vaak belangrijke afspraken die te maken hebben met kickoffs, grote opleveringen of evaluaties.

Wat we graag in je zien.

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Vermogen om te presteren onder hoge druk, het behouden van overzicht en hoofd- en bijzaak van elkander te kunnen onderscheiden;
 • Aantoonbaar vermogen om een (nieuw) project snel eigen te maken.

Je hebt een extra streepje wanneer je:

 • Ervaring hebt met het werken aan bureauzijde;
 • In het bezit bent van je PSPO I of andere relevante scrum-gerelateerde certificering;
 • Je kennis hebt van Prince II foundation of andere projectmanagement;
 • Kennis hebt van methoden en technieken voor (agile) softwareontwikkeling;
 • Ervaring hebt met content managementsystemen en webapplicaties.

Ben jij hierboven beschreven? Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk onze nieuwe Digital Project Manager. Herken jij jezelf bijna in bovenstaand profiel? Schroom niet om toch te solliciteren. Waar een wil is, is een weg!

sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. De eerste stap is gezet! Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een collega. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

Waarom zou je reageren?

Bij Proud Nerds vinden we het belangrijk dat jij blij bent met je baan. Daarom bieden wij:

 • Een salaris tussen de €3500 en €5500 per maand;
 • Goede pensioenregeling en 5 weken vakantie per jaar;
 • Genoeg ruimte om jouw kennis over bepaalde onderwerpen uit te breiden, door het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Samen met jouw team heb je een eigen kantoorruimte die je zelf kunt aankleden.
 • Een fijne (hybride) werkomgeving met vrijheid om je eigen werk in te delen. En niet te vergeten de leuke teamuitjes. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ workshop, of een lasergame wedstrijd in ons eigen pand!

Waar kom je te werken?

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 80 medewerkers en torenhoge ambities. Ons kantoor in de Splendorfabriek heeft een hip en industrieel uiterlijk met voldoende afgescheiden kantoren.


Door de vele glazen wanden wordt het kantoor nog altijd ervaren als een grote open ruimte terwijl jij in alle rust van je eigen kantoor jouw werk kan afronden.

We ambiëren een open en transparante werkomgeving te faciliteren, daarom is er ook alle ruimte om jouw ideeën en initiatieven te presenteren. Uiteraard willen we niet enkel werken, we hechten daarom ook veel waarde aan onze uitjes, zoals een team-BBQ, een lasergame wedstrijd op kantoor en onze wekelijkse borrels met brouwerij aan huis.

Hoe nu verder?

Wil jij ook impact maken met jouw skills als Digital Project Manager? Laat dan van je horen!

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel ons op of mail naar .

Binnen de organisatie werken we met verschillende teams. Ik ben verantwoordelijk voor de webshopprojecten die we bouwen in Magento. Dit zijn de wat kleinere projecten waardoor ik tijd heb om scrum eigen te maken. Ik ben een harde werker en houd van veel hectiek. Dus toen ik ruimte zag om andere teams te helpen, greep ik de kans met beide handen aan.Functie:digital project manager
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Proud Nerds via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Digital Project Manager Proud Nerds 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures