Vacature Projectleider

Projectleider in Nijmegen

Wil jij een nieuw avontuur aangaan, waarbij je een front-runner wordt in de nieuwe digitale wereld en bij kunt dragen aan baanbrekende ontwikkelingen in de gezondheidszorg? Dan ben jij de projectleider voor het project 'Zorg Bij Jou' waar wij naar op zoek zijn. Bekijk de vacature en lees meer!

Evelynn Conrads, beleidsmedewerker T: M:

Min 3.736 - Max 5.473 (FWG 60)

Reageren voor 30-03-2024


De zorg en het ziekenhuis staan de komende jaren voor grote uitdagingen (vergrijzing, tekort aan personeel, hogere kosten). Technologie wordt vaak gezien als mogelijke oplossing voor deze problemen. Echter is technologie alleen nooit de oplossing, mensen en processen zullen moeten veranderen om nieuwe technologieën succesvol te laten landen: een digitale zorg transformatie. CWZ ambieert een rol als koploper in digitale zorg. Daarom zetten we een team neer, dat CWZ gaat ondersteunen in deze digitale zorg transformatie. Bij de digitale zorgtransformatie werkt CWZ nauw samen met de andere Santeon huizen onder de noemer 'Zorg Bij Jou'.

Als projectleider 'Zorg Bij Jou' speel je een cruciale rol in het leiden en coördineren van alle digitale transformatie-initiatieven binnen ons ziekenhuis. Zo ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van plannen voor de digitale transformatie in CWZ, waarbij je de verschillende belanghebbenden binnen en buiten onze organisatie betrekt. Ook coördineer je projecten en initiatieven die gericht zijn op het implementeren van nieuwe technologieën en het verbeteren van de operationele efficiëntie en analyseer en (her)ontwerp je processen met optimale inzet van digitale mogelijkheden. Je werkt samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat alle digitale oplossingen aansluiten bij de behoeften van de patiënten, artsen en ander medisch personeel, je fungeert als burg tussen de technische en klinische afdelingen. Daarbij ben je in staat om collega's mee te nemen en te enthousiasmeren voor veranderingen. Verder beheer je het budget en de middelen voor digitale transitieprojecten, bouw je en onderhoud je sterke relaties met externe leveranciers en technologiepartners en zorg je voor nalevering van alle relevante regelgeving en normen met betrekking tot gegevensbeveiliging en privacy.
Je komt te werken in een uitdagende en dynamische werkomgeving die je zelf nog volop kunt vormgeven. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van techniek, processen en innovatie.

Wat neem je mee?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een relevant vakgebied, en met een focus op informatietechnologie, verandermanagement, bedrijfskunde of gezondheidswetenschappen.
 • Sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.
 • Ervaring met verandermanagement, Lean en Agile werken is een pré.
 • Ervaring in het leiden van projecten op het gebied van digitale transitie, bij voorkeur in de gezondheidszorg.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te onderhandelen en samen te werken met verschillende belanghebbenden.
 • Kunnen omgaan met weerstand en onzekerheid: de digitale zorg transitie gaat niet altijd vanzelf
 • Flexibel, initiatiefrijk en voortvarend: je hebt geen afgebakende baan, maar zult pragmatisch met een klein team dingen voor elkaar moeten gaan krijgen.
 • Je bent in staat een team te inspireren en stimuleren en draagt actief bij aan een positieve werksfeer
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming en gezondheidszorg.

Wat bieden wij?

 • Contract voor de duur van 24 maanden.
 • Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen met goede arbeidsvoorwaarden .
 • Naast je reguliere salaris een vakantietoeslag én eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • 144 vakantie-uren én 57 vrij inzetbare PLB uren op basis van een werkweek van 36 uur.
 • Een goede opbouw van pensioen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn waaraan de werkgever de helft bijdraagt.
 • Voordelige verzekeringen en een aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sportschoolabonnement.
 • Als topklinisch ziekenhuis is er ruimte en aandacht voor ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden .
 • Een gemoedelijke en informele werkplek waar we elkaar dagelijks proberen te inspireren en uitdagen.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via de 'Solliciteren' knop. De sollicitatie mag je richten aan (). Vóór 30-03-2024 kun je op deze vacature reageren. De eerste gesprekken staan gepland op 27-03-2024 (in de middag) en 29-03-2024 (in de ochtend). Noteer deze data alvast in je agenda. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, kun je contact opnemen met Evelynn Conrads, beleidsmedewerker , via of .

Functie:projectleider
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Projectleider Ziekenhuis Canius-Wilhelmina 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures