Vacature HR Consultant

HR Consultant in Nijmegen

NegentigtienNegentigtienNegentigtien

Let's meet

Negentigtien

Menukaart

Negentigtien is een HR adviesbureau, speciaal voor kennisintensieve bedrijven.

HR advies

 • HR strategie
 • Organisatie ontwerp
 • Functiewaardering
 • Talentmanagement
 • Modern belonen
 • HR architectuur

 • Drijfveren analyse
 • HR mentorschap
 • HR functieprofielen

Subsidie mogelijkheden beschikbaar

To go. Snel en makkelijk implementeerbaar.

Werken bij Negentigtien? We zoeken een HR consultant!

Je bent in staat zelfstandig uitvoering te geven aan allerlei HR projecten, van initiatiefase tot afronding. Diverse onderwerpen, diverse sectoren. En eindigt een project, dan ben en blijf jij dé HR partner van jouw klant. Door wie je bent en hoe je doet.

Leestijd 3 min

21/2/2024

Kerstborrel 2024

Dit is Negentigtien

Ontstaan vanuit ondernemerschap en ontwikkeld door HR-professionals. Dat is Negentigtien. Vanuit onze achtergrond en jarenlange ervaring in HR-advies, hebben we geleerd dat klanten keer op keer tegen dezelfde uitdagingen aanlopen.

Want HR - hoe cruciaal ook - is vaak iets dat je erbij doet. Terwijl mensen het verschil maken. Maar het kon toch niet moeilijk zijn om voor mkb-ondernemers professioneel HR te regelen?

Dat dachten wij ook en dus zijn we in 2012 begonnen.

Inmiddels is Negentigtien een unieke en complete HR-dienstverlener. Met speciale liefde voor het mkb, maar inmiddels ook een beetje voor alle anderen.

Door sterke groei zijn wij voor ons team in Nijmegen op zoek naar een enthousiaste HR consultant om ons team te versterken.

HR consultant

Jij bent gedreven om HR toegankelijk en beheersbaar te maken voor iedereen.

Onze klanten worstelen namelijk met allerlei HR vraagstukken. Soms zeer specialistisch, soms generalistisch. Soms strategisch, soms operationeel.

"Het maakt niet uit wat de vraag is, wij hebben de HR expertise in huis.

"

Je beweegt je over de volle breedte van het HR vakgebied. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat jij de klant zelf adviseert en ondersteunt. Maar jij begrijpt altijd waar de behoefte ligt en wat er écht nodig is.

Als HR consultant bouw je fundamenteel aan de beste HR operatie (dus niet alleen instrumenteel pleisters plakken). Dit fundament weet jij vervolgens wel praktisch en simpel weer te geven.

Je voert zelfstandig allerlei HR projecten uit, van initiatiefase tot afronding. Waar nodig werken we samen, omdat een onderwerp dat verlangt. Diverse onderwerpen, diverse sectoren, diverse klanten. Onze bewezen aanpak bestaat altijd uit dezelfde HR bouwstenen. De invulling per klant is maatwerk. En is een project succesvol afgerond? Dan ben en blijf jij dé HR partner van jouw klant. Door wie je bent en hoe je doet.

Voor wie?

We werken voor allerlei type bedrijven in heel Nederland. Zo ben je de ene dag actief voor een productiebedrijf in Kraggenburg en de dag erna gaat je energie naar een ingenieursbureau in Nijmegen. Om vervolgens twee dagen interviews te houden bij een NGO in Amsterdam. Geen dag is hetzelfde, net als de HR-bouwstenen waar je mee bezig bent. Deze variatie in werk, regio en complexiteit is voor jou dé reden om voor Negentigtien te kiezen.

Dit neem jij mee voor ons

 • Je hebt passie voor mensen, gedrag in organisatie en visie voor het HR-vak.

 • je bent geen adviseur, maar een consultant. Dit betekent dat het zien van (commerciële) kansen en het hebben van een vooruitziende blik net zo belangrijk zijn als het adviseren op inhoud.

 • je creëert helderheid bij de klant, lost problemen op, helpt knopen door te hakken en geeft vorm aan de volgende stappen in het proces.

 • je bent proactief, onderneemt actie en bent energiek. Je zoekt actief naar mogelijke verbeteringen of vernieuwingen.

 • je communiceert van nature op een prettige en professionele manier. Jouw stijl is prettig om naar te luisteren en geloofwaardig. Jij weet anderen te raken en te bewegen.

 • je bent ontvankelijk en empathisch. Je verstaat de kunst van het naar anderen luisteren zonder tegelijkertijd bezig te zijn met een eigen mening.

 • je beweegt je gemakkelijk door organisaties heen waarbij je goed kunt samenwerken met verschillende karaktereigenschappen.

Om zelfstandig bij ons aan de slag te kunnen heb je in ieder geval ervaring. Met alles wat we genoemd hebben. Een afgeronde WO opleiding in de richting van A&O psychologie, (strategisch) HRM of organisatiewetenschappen gaat je helpen succesvol te zijn in deze functie.

Dit krijg je van ons

Een salaris dat past bij jouw niveau en ervaring, ergens tussen de €3.500- € 4.900 bruto per maand. Meestal starten we met een jaar en volgt daarna een contract voor onbepaalde tijd.

Je kan op onze kosten deelnemen aan ons wekelijkse sportmoment in de gym onder begeleiding van een personal trainer, er is budget voor professionele ontwikkeling, je pensioen is goed geregeld en je kan werken vanuit huis. Verder staat de lunch iedere dag voor je klaar en organiseren we regelmatig teamactiviteiten (mud run, spelletjes dag, etc.)

Interesse?

Zijn wij een match? Dan voeren we graag een eerste gesprek met jou. We zijn benieuwd wie je bent!

Weet dat je altijd de mogelijkheid hebt om vrijblijvend langs te komen of een dagdeel mee te lopen om een indruk te krijgen van onze werkwijze, het team en de sfeer.

Ho, wacht..

Ben jij nou zelfstandig ondernemer , maar toch enthousiast geworden van deze vacature? Ook dan staan wij open voor een kennismaking. Wij werken regelmatig samen met partners.

Je kan je sollicitatie richten aan . Zij is bereikbaar via of . We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!Functie:hr consultant
Startdatum:20-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. HR Consultant Bureau NegentigTien 20-02-2024

Bekijk ook andere vacatures