Programmering Vierdaagsefeesten 2014

Het is dat deze locatie geen dak heeft, maar anders ging het er gegarandeerd af! Ronnie Ruysdael en de Loco Loco disco show zetten álles op zijn kop op een van de grotere tonelen der Vierdaagsefeesten. De plek waar ook de optredens groots zijn: het Faberplein in Nijmegen.

Matrixx at the Park

La Fuente, Skitzofrenix, Brennan Heart, Code Black, Devon K., Shermanology, The Flexican & MC Sef, Jochen Miller, The Partysquad, Ummet Ozcan, FeestDjRuud. Moeten we nog even doorgaan of heeft u al in de gaten dat dance liefhebbend Nijmegen door Matrixx at the Park wordt bediend tijdens de Vierdaagsefeesten? Locatie: het Hunnerpark.

Vorige week maakten we al bekend…

….dat feestvierders bij Matrixx Live aan de Kade zeven dagen lang losgaan op Q-Music the party en het Foute Uur live, aangevuld met live optredens van o.a. Nick en Simon, Sharon Doorson, Roy Donders, Rene Froger, Glennis Grace en Dean Saunders. Ook vertelden we al dat het publiek op de Grote Markt kostelijk vermaakt wordt door Nielson en Miss Montreal… Bent u er bij?

De programmering van Vierdaagsefeesten 2014 wordt geleidelijk aan bekend. Het Valkhof Festival maakt vanmiddag de laatste namen bekend voor de programmering in het Valkhofpark. Specifieke informatie over locaties, optredens, speeltijden en biografieën van artiesten is te vinden op vierdaagsefeesten.nl. Uiteraard houden wij bezoekers ook graag op de hoogte via social media: LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

 

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.