Proeverij bij Dekker v.d. Vegt

Zaterdag 4 oktober zijn Nina de Bruijn en Elise Gruppen te gast bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Zij hebben samen het kookboek Chicks love food geschreven en promoten
dit met een proeverij. U bent van harte welkom om kennis te maken met de schrijvers en een paar van hun gerechten.
Van 14.00 tot 16.00 uur.

Chicks love food, het 5 or less-kookboek
Simpele en gezonde recepten met maximaal vijf ingrediënten

Dol op makkelijke, gezonde en toegankelijke recepten? Grote kans dat je dan al eens op Chickslovefood.com hebt gekeken. Wat drie jaar geleden als een hobby begon, hebben Elise en Nina inmiddels uitgebouwd tot het leukste foodblog van Nederland met ruim 130.000 unieke bezoekers per maand. Een van de populairste rubrieken is ‘5 or less’: iedere dinsdag posten de chicks een kakelvers & origineel recept dat maximaal vijf ingrediënten bevat. Ja, echt! Van een stamppotje met zoete aardappel en spinazie tot quinoasalade met merguez en papadums met garnalencurry. YUM! Op veler verzoek komt Chickslovefood nu met een eerste kookboek. Met zowel golden oldies van de site als een flink aantal nieuwe lekkertjes. Smullen!
‘De populairste rubriek van ’s lands leukste foodblog in boekvorm!’

Nina de Bruijn en Elise Gruppen leerden elkaar kennen tijdens hun masterstudie Journalistiek. Tijdens een avond brainstormen onder het genot van wijn en chocolade ontstond chickslovefood.com, een succesvol foodblog met honderdduizenden bezoekers per maand. Het 5 or less-kookboek is hun eerste boek.
Dekker v.d. Vegt, boekverkopers
Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen, 024 3020130

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.