Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie in de medische sector, opgericht in 1993, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van steriele medicinale producten. Met meer dan 100 werknemers en gevestigd in ruim 2000 m2 aan GMP-geaccrediteerde ruimtes, voldoet onze opdrachtgever aan ISO- en GMP-normen voor de productie van hoogwaardige medische producten. Het portfolio omvat onder meer botcementen voor orthopedische procedures en innovatieve oplossingen voor wervelkolomchirurgie, met een bewezen staat van meer dan 10 jaar op de Europese markt.

Aanbod

Als Productiemedewerker mag jij de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

  • Een salaris van €13,67 bruto per uur;
  • Jij krijgt reiskostenvergoeding;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Jij komt te werken bij een internationale organisatie;
  • Jij krijgt opleidingsmogelijkheden.

Reageer dan direct op deze vacature, binnen één werkdag nemen wij contact met jou op! Meer weten? Neem dan contact op met Sterre door te bellen naar 06 - 106 983 63.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarbij jij vastigheid krijgt? Wil jij dichtbij huis én in dagdienst werken? Bekijk dan snel deze vacature!

Als Productiemedewerker mag jij samen met de opdrachtgever kiezen op welke afdeling jij wilt werken:

Ampullen & Zakjes

Op deze afdeling hou jij je bezig met het vullen van zakjes. Jij plaatst een lege steriele zak in het vulstation en vult deze met een pomp. Nadat jij de zak hebt gevuld, plaats je deze in de houder.

Vullen van Spuiten

Op deze afdeling ga jij verschillende werkzaamheden uitvoeren: verwerken van hartzakjes, schoonmaken, ponsen, snijden, controleren en zakjes sealen. Jij zorgt er ook voor dat deze gelabeld worden.

Secundair proces

Hier is jouw hoofdtaak het verpakken van de producten (medische hulpmiddelen). De werkzaamheden kunnen van dag tot dag variëren: plaatsen van ampullenbrekers op de ampullen, bedienen van de inspectiemachine, labelen van ampullen en het verpakken van trays met ampullen in dozen.

Jij gaat werken in dagdienst van 07.00 uur tot 15.30 uur.

Functie-eisen

Als Productiemedewerker herken jij jezelf in de volgende functie eisen:

  • Jij bent woonachtig in de regio van Nijmegen;
  • Jij vindt het niet erg om in een cleanroom te werken;
  • Jij bent fulltime beschikbaar.


Functie:productiemedewerker
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via skemner@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Productiemedewerker/163114761.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Productiemedewerker Werkwijzer 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures