Primeur: kunstexpositie Hoogenboom Nijmegen

De Nijmeegse Kunstenaar Bert Poulisse exposeert nieuwe werken bij Hoogenboom Mode aan de Molenstraat in Nijmegen. Een dubbele primeur: zowel Poulisse als de bekende herenmodezaak hebben dit niet eerder gedaan.

Poulisse: “Het is interessant om mijn werk te laten zien in een niet-traditionele omgeving. Je verlaagt de drempel naar het publiek. Daarbij gaan deze nieuwe werken over transformatie. Landschap en natuur treden voor het voetlicht, veranderend met het wisselen van de seizoenen. Dat spiegelt zich heel mooi met de gasten van Hoogenboom. Ook zij veranderen door zich anders te kleden.”

Hoogenboom heeft dit niet eerder gedaan. Poulisse stapte er enkele maanden geleden binnen en vroeg waarom men nooit kunst van echte verf exposeerde. Tot dan hingen er alleen reproducties van bekende kunstwerken. Het bedrijf was enthousiast nadat Poulisse zijn werk had laten zien. Poulisse is al bijna dertig jaar kunstenaar. Hij heeft geëxposeerd met grote namen als Karel Appel, Karel Visser, Armando en Markus Lupertz.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.