Preview Matrixx Magixx – Aris Leeuwarden (Vandaag, 20.00 uur)

Wijchen – In het topsportcentrum Arcus in Wijchen staan vanavond Matrixx Magixx en Aris Leeuwarden tegenover elkaar. De ploeg uit Wijchen staat slechts 1 plek hoger dan Aris Leeuwarden, toch is er in puntenaantallen een gapend gat tussen de beide teams. Met een wedstrijd minder gespeeld heeft Matrixx Magixx liefst 16 punten meer dan de Leeuwarders. Vorige week won Leeuwarden met wat fortuin van Amsterdam, en het plaatste zich op die manier voor de play-offs die over 2 weken van start gaan. Matrixx Magixx zal er nog alles aan willen doen een plekje te stijgen op de ranglijst, Leiden staat op geringe afstand. Afgelopen weekend verloor Matrixx Magixx echter de directe concurrentiestrijd tegen Leiden(87-73).

Vooral voor Matrixx Magixx staat er dus nog veel op het spel. Leeuwarden kan zich op gaan maken voor de play-offs, de ploeg kan in principe niet meer stijgen of dalen. Toch zal Aris bijtijds in vorm willen komen voor de play-offs.

De wedstrijd vanavond zal tevens in het teken staan van Energy4all! De stichting vraagt aandacht voor onderzoek en ontwikkelen van medicijnen voor het bestrijden van stofwisselingsziekten bij kinderen.

Kom de ploeg en Energy4all! vanavond steunen in topsportcentrum Arcus in Wijchen!

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.