Presentatie van ‘Single Mam’ bij Dekker vd Vegt

Woensdag 5 november vindt de presentatie plaats van Single Mam, geschreven door Babette Pul, bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Single Mam is een bundeling van columns die eerder verschenen in De Gelderlander.
Aanvang 15.30 uur
Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via dg.nl/single-mam of info@dekkervdvegt.nl

Columniste Babette Pul presenteert bundel Single Mam
Babette Pul wil het liefst een modelmoeder zijn. Ze wil paddenstoelencupcakes bakken, knutselen voor het sinterklaasfeest en het perfecte kinderfeestje organiseren. Over het dagelijks leven als single ouder en de liefde die uit de lucht moet komen vallen, schrijft ze eens in de twee weken een column in De Gelderlander. Een aantal van deze columns is nu gebundeld in Single Mam, dat eind deze maand verschijnt en woensdag 5 november officieel wordt gepresenteerd bij boekhandel Dekker v.d. Vegt in Nijmegen.

Je bent van harte welkom bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Deze begint om 15.30 uur met een kop koffie of thee waarna Babette wordt geïnterviewd over haar columns. Speciale gast is Bas van der Hoeven met wie ze de column in de krant deelt en die vertelt over zijn eigen ervaringen als single ouder. Uiteraard is Single Mam na afloop verkrijgbaar, desgewenst gesigneerd door Babette. De boekpresentatie wordt feestelijk afgesloten met een borrel.

Wat: boekpresentatie Single Mam
Wanneer: woensdag 5 november
Waar: Dekker v.d. Vegt boekverkopers, Marikenstraat 29, 6511PX Nijmegen (betaald parkeren in Mariënburg garage)
Tijd: 15.30 – 17.30 uur
Prijs boek: € 9,95
ISBN: 9789491637070

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.