Presentatie van de zevende 4-daagse thriller Een wandelende tijdbom

Zaterdag  28 juni wordt de zevende 4-daagse thriller, Een wandelende tijdbom, Oranje en het WK van ‘94 gepresenteerd bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat.
Lex Muller, de auteur van Een wandelende tijdbom, wordt geïnterviewd over de totstandkoming van het boek. En een tot nog toe onbekende brief van het Nederlands elftal uit 1994 aan Lex Muller wordt voorgelezen. Aansluitend zal de auteur signeren.

Aanvang 15.00 uur

U bent van harte welkom.

Een wandelende tijdbom
Sportjournalist Maarten Peters van De Gelderlander is voor de verslaggeving van het WK afgereisd naar de VS. Hij staat op het punt samen met het Nederlandse elftal vanuit Orlando naar Dallas te vliegen voor de kwartfinale tegen Brazilië als het noodlot toeslaat: Maarten wordt beschuldigd van een bomdreigement en opgepakt. Het vliegtuig wordt urenlang aan de grond gehouden. Oranje verliest de wedstrijd, wat tot veel ophef leidt in Nederland.
Een week later in datzelfde jaar loopt een Amerikaanse piloot de Vierdaagse mee, om jaarlijks zijn conditie op peil te houden. Deze keer loopt hij vooral mee omdat hij iets kwijt wil. In café St. Anneke aan de Via Gladiola vertelt deze klokkenluider zijn verhaal over het bomalarm.
Lex Muller
Lex Muller (1939) is sinds 1962 sportjournalist en was tot 1994 werkzaam bij diverse kranten. Hierna stapte hij over naar de televisie. Tijdens zijn carrière heeft Muller diverse boeken, online columns en artikelen geschreven. Een wandelend tijdbom is zijn eerste thriller.

Uitgeverij Logikos

Uitgeverij Logikos is de officiële uitgever van de Nijmeegse 4-daagse thrillerserie. De eerste thriller verscheen in 2008, de vijfde titel verscheen in 2012, allen geschreven door Rudy Dek. Met ingang van 2013 is Uitgeverij Logikos overgegaan op het uitnodigen van gastauteurs. Villa Gladiola is de zesde 4-daagse thriller geschreven door reisjournalist Tjeerd Langstraat. Villa Gladiola werd direct genomineerd voor de Schaduwprijs (de prijs voor het beste debuut in het spannende genre).
Voor 2014 is de gastauteur, de sportjournalist Lex Muller. Hij schreef de zevende 4-daagse thriller met als titel Een wandelende tijdbom.
De 4-daagse thriller voor 2015 (wordt geschreven door Tjeerd Langstraat) en 2015 (wordt geschreven door Thomas Verbogt) zijn in de maak.

Juni is de Maand van het spannende boek
Bij besteding van meer dan € 12,50 aan Nederlandstalige boeken ontvangt u in de boekhandel het geschenk Incendio, geschreven door Tess Gerritsen, cadeau.

Titel: Een wandelende tijdbom
Schrijver: Lex Muller

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.