Pop-up terras op dijk Beuningen

Vanaf 26 juni opent Het Dijkmagazijn voor de eerste keer haar pop-up terras op de dijk in Beuningen. Bij hectometerpaal 66 kan onder het genot van koffie en thee naar de paarden in de uiterwaard en de schepen op de Waal gekeken worden. Dat zal deze zomer zo’n zes keer gebeuren, alleen bij goed weer.

Het Dijkmagazijn wil met het terras fietsers, wandelaars en andere bezoekers beter ontvangen. Lokale horecaondernemers haken aan en zorgen dat er bij de koffie wat lekkers is. Gidsen van Het Dijkmagazijn serveren deze keer de koffie en de thee. Zij weten dus ook veel vragen te beantwoorden over het prachtige gebied waar de terrasbezoekers over uitkijken. Wie interesse heeft om als vrijwilliger een paar keer mee te helpen bij het terras is van harte welkom.

Het pop-up terras is het meest zonnige terras op de dijk, want het is namelijk alleen bij goed weer open. Het terras ‘popt up’ op de zondagen van 26 juni, 3 en 10 juli, 28 augustus, 4, 11 en 18 september, steeds vanaf 12.00 uur. Elke zondagochtend kunt u kijken op facebook.com/Dijkmagazijn of via twitter@dijkmagazijn of het terras geopend is.

Tip: neem een fototoestel mee om de mooiste groene plek van Beuningen vast te leggen: zie ook www.beuningen.nl/Actueel/Entente_Florale.

Het Dijkmagazijn, hectometerpaal 66 Beuningen
Tel. 024-6777000, www.hetdijkmagazijn.nl

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.