Politie zoekt getuigen straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op zaterdagmiddag 9 september rond 11.30 uur op de Prins Bernardstraat ter hoogte van het Julianapark in Nijmegen.

Een 63-jarige Nijmeegse vrouw fietste die middag rond half twaalf op het fietspad naast de Prins Berhardstraat (langs het Julianapark), waar op dat moment een evenement plaatsvond. De vrouw voelde ineens dat er tegen haar fiets geduwd werd en zag een onbekende fietser. De twee kwamen ten val tegen een hekwerk. De vrouw zag dat de man haar (schouder)tas opende en er met haar portemonnee fietsend vandoor ging via de Waldeck Pyrmontsingel (langs de Wedren) in de richting van de Groesbeekseweg.

De politie is op zoek naar getuigen die dit incident hebben gezien of hier meer vanaf weten. Het zou gaan om een man met een getinte huidskleur en zwart kort haar. Hij is rond de 1.75m lang en circa 30-35 jaar oud.

Hebt u informatie over deze straatroof? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via: 0800-7000.

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.