Politie zoekt getuigen poging ramkraak

De politie is op zoek naar getuigen van een poging ramkraak op een pinautomaat bij een supermarkt aan de Hatertseweg in Nijmegen. De politie kreeg vrijdagochtend 12 mei rond negen uur een melding dat er een auto door de schuifpui bij een supermarkt aan de Hatertseweg – ter hoogte van de Couwenbergstraat – was gereden.

De auto kwam binnen tegen een pinautomaat tot stilstand. De auto en de pinautomaat liepen daarbij schade op. De dader is er vervolgens zonder buit vandoor gegaan. Even later trof de politie de vluchtauto zonder bestuurder aan op de kruising St. Teunismolenweg / Oost-Kanaaldijk in Nijmegen.

Politie zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar de dader van deze poging ramkraak. Daarvoor is de politie op zoek naar naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze poging ramkraak. De dader droeg een integraal helm en reed in een grijze Opel Corsa. Deze auto werd even later teruggevonden op de kruising St. Teunismolenweg / Oost-Kanaaldijk in Nijmegen. Daar was de bestuurder tegen een boom aangereden. Heeft u vrijdagochtend rond negen uur aan de Hatertseweg t.h.v. de Couwenbergstraat iets gezien of gehoord dat met de poging ramkraak te maken kan hebben? Of heeft u even na negen uur de grijze Opel Corsa in de omgeving van de St. Teunismolenweg / Oost-Kanaaldijk zien rijden? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt contact opnemen via 0900-8844.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.