Politie onderzoek straatroof

De politie in Nijmegen doet onderzoek naar een straatroof in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 mei. Een 21-jarige man uit Nijmegen raakte hierbij lichtgewond. De man liep tussen 04.00 en 04.15 uur op het Joris Ivensplein ter hoogte van de Veemarkt in Nijmegen toen hij door drie mannen werd benaderd. Ze eisten zijn telefoon en de portemonnee.

Vervolgens sloegen zij het slachtoffer. Toen zij de telefoon en de portemonnee van het slachtoffer hadden gekregen, gingen de mannen er vandoor. De mannen stapten in een auto die klaar stond aan het Joris Ivensplein en reden weg. Het slachtoffer hield pijnlijke plekken en bulten op door de klappen. Het slachtoffer omschrijft de verdachten als drie mannen met een getinte huidskleur.

De mannen waren rond de 25 jaar en ongeveer 1.80 meter lang. Één van de mannen had aan de zijkant opgeschoren haar en bovenop iets langere krulletjes. De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Mensen die informatie hebben, kunnen bellen met telefoonnummer 0900 – 8844.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.