Politie doet onderzoek naar schietincident

Donderdagavond omstreeks 21.40 uur vond er op de parkeerplaats van de woonboulevard aan de Wijchenseweg in Nijmegen, een schietincident plaats. Er raakte niemand gewond. De politie ging na de melding direct ter plaatse en startte met het onderzoek.

Één van de twee auto’s die volgens getuigen bij het incident betrokken was, bleek inmiddels te zijn vertrokken. De andere auto bleef achter. Deze werd veiliggesteld voor sporenonderzoek. De politie sprak al wel met enkele getuigen. De politie heeft op de plek van het schietincident uitgebreid onderzoek gedaan. Ook werd een speurhond ingezet. Op dit moment heeft nog niemand aangifte gedaan.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die zij nog niet heeft gesproken en die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Melding van bedreiging

Drie kwartier voor bovenstaande melding was er bij de politie een melding binnengekomen van een bedreiging met een vuurwapen in de Hillekensacker. Daar werd even later een 17-jarige jongen uit Nijmegen voor aangehouden. Uit onderzoek is gebleken dat beide zaken geen verband hebben met elkaar.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.