Poging overval in woning

Nijmegen – De politie doet onderzoek naar een poging tot overval op twee zussen in een woning aan de 33e straat in de wijk Zwanenveld in Nijmegen. De twee 65-jarige bewoonsters werden vrijdagavond 11 april omstreeks 18.10 uur in hun woning belaagd door twee gemaskerde mannen, nadat er was aangebeld door een derde jongeman.

De vrouw die de deur opendeed werd op de grond geduwd. Haar zus begon hard te schreeuwen, waarna de mannen zonder buit wegrenden richting de 35e straat.

Signalementen

Volgens de slachtoffers was de jongeman die bij hen aanbelde een negroide jongen van een jaar of 15 met zwart haar en ongeveer 1.60 lang. Hij sprak goed Nederlands. De beide overvallers waren een stuk langer 1.80 tot 1.90, hadden een breed postuur en waren volledig in het zwart gekleed en gemaskerd.

Getuige? Bel!

De politie komt graag in contact met mensen die iets van het voorval hebben gezien of gehoord of weten wie de daders zijn en nog niet met de politie hebben gesproken. De politie is bereikbaar op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.