Pinksteren: Dat betekent bierfeesten in Nijmegen!

4 cafés en 1 passie. Daarom hebben wij onze handen ineen geslagen en zijn wij: Cafe Samson, Cafe de Deut, Cafe de Mug en Cafe de Opera de trotse organisatoren van de Bierfeesten in Nijmegen.

Nijmegen is al een beetje de speciaalbierstad van Nederland. Nergens in Nederland wordt per hoofd van de bevolking zoveel speciaalbier gedronken als in Nijmegen. Dit maakt Nijmegen de ideale plek voor een speciaalbierfestival.

Op 8 juni (Pinksterzondag) is het daarom weer enorm gezellig in het centrum van Nijmegen. De cafés Samson, De Mug, De Opera en De Deut organiseren dan gezamenlijk voor de vierde keer de Nijmeegse Bierfeesten op het Koningsplein. Een absolute ‘must’ voor elke bierliefhebber. Tijdens dit speciaalbierfestival kun je genieten van meer dan 60 Speciaalbieren. Twintig brouwerijen uit Nederland presenteren er van 13.00 – 19.00 uur hun Speciaalbieren onder de klanken van gepaste muziek en een hapje. Enkele kleine minder bekende ambachtelijke Nederlandse brouwerijen – waaronder natuurlijk de Nijmeegse Stadsbrouwerij De Hemel  en Oersoep- geven acte de présence.

Zodra je de oud Hollandse kramen ziet op het Koningsplein en omliggende straten, de muziek hoort of de geuren ruikt van het heerlijke eten, dan weet je dat je op het juiste adres bent.

Bier met liefde gebrouwen drink je met verstand.

www.nijmeegsebierfeesten.nl

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.