Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Nijmegen

Leren bij KION

Pedagogisch Medewerker | Peutergroep | Haasje Over | 20 uur

  • Nijmegen , Gelderland
€ 3.489 per maand

Vacature details Solliciteren

Waar ga je dat doen?
Als pedagogisch medewerker op de peutergroep ga jij aan de slag bij Haasje Over. Deze locatie is gevestigd in een grote buitenschoolse opvang locatie van KION nabij het Goffertpark. Tevens wordt het pand gedeeld met basisschool De Hazesprong. De binnenruimte kenmerkt zich door een lichte en open ruimte die wordt gedeeld met de buitenschoolse opvang. Ook maken wij gebruik van een atelier waar jij als creatieveling helemaal je ei kwijt kan. Leuk om te weten: deze locatie is net voorzien van de nieuwe KION huisstijl! De buitenruimte kenmerkt zich door een speeltuin met glijbaan en klimtoestel maar er is ook een zandbak te vinden. Daarnaast worden er regelmatig spelletjes gespeeld in het Goffertpark of een wandelingetje gemaakt.


Het team bij Haasje Over bestaat momenteel uit een vaste collega. Wil jij samen groeien en een derde collega verwelkomen in dit team, dan is deze leuke en uitdagende locatie iets voor jou!


Wat ga je doen?
Als VE gecertificeerd pedagogisch medewerker sta jij te trappelen om samen met onze peuters de wereld te ontdekken. Peuters staan erom bekend alles zelf te willen doen, maar dan wel met een beetje hulp van jou. Je staat ze bij in deze bijzondere levensfase waarin ze zo snel groeien en leren.

Jij creëert een fijne, veilige en vertrouwde omgeving en zorgt voor structuur gedurende de dag. Jij ziet wat het kind nodig heeft en speelt hierop in. Spelenderwijs draag je bij aan de ontwikkeling en groei. Je besteedt extra aandacht aan de taal- en sociaal emotionele ontwikkeling zodat zij worden voorbereid op een goede start op de basisschool. Via onze ouderapp stuur je gedurende de dag berichten en foto's van de mooie momenten die de kinderen beleven. De dag wordt gezamenlijk afgesloten, je zingt een lied, maakt muziek of vertelt een verhaal. Nadat je de ouders bij het ophalen hebt geïnformeerd over de dag ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.


Wat bieden wij?

  • Een mooi salaris voor jouw inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max €3.489,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,23 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk van 20 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling waarbij je werkzaam bent op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag. Twee dagen hiervan zijn vast, twee dagen flexibel;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een fietsplan, een goede verlofregeling, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op zorgverzekering en nog veel meer;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen;
  • Last but not least: een warm welkom bij Haasje Over! Je gaat werken in een fijne organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers.

Wie ben jij?

Functie eisen

Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken binnen de kinderopvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?

Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar via . is werkzaam van maandag tot en met vrijdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes per mail via [email protected] of per telefoon via . Marloes is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Het opvragen van een VOG en referenties zijn een vast onderdeel van de procedure.

Solliciteren

of

Vertel iets over jezelf

We hebben nog wat vragen voor je

Wij plannen altijd een telefonische intake met je in, wanneer komt dit voor jou uit?

Mocht je ons voorafgaand alvast iets willen meegeven dan mag dat hier!

De kracht van KION zit hem in onze collega's!

Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3489 – 3489
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KION via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Pedagogisch Medewerker KION 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures