Vacature Patissier

Patissier in Nijmegen

Strik Patisserie

Ervaren Patissier

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en getalenteerde Patissier of Banketbakker!

Bij Banketbakkerij Strik zijn wij op zoek naar een ambitieuze, getalenteerde banketbakker of patissier die ons groeiende team komt versterken. Nog geen CV met uitgebreide lijst aan werkervaring? Geen zorgen! We zoeken iemand met grote ambities, die graag wilt leren en met een grote drive om met ons een sprong voorwaarts te maken. Onze focus ligt op het creëren van prachtige en verfijnde patisserie, en we geloven dat de juiste persoon het verschil kan maken.

Waarom zou je bij ons willen werken?

 • Er heersen grote groeimogelijkheden binnen Strik, waarin jij de kans krijgt om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen. Wij bieden je de vrijheid om te creëren en te leren. Jouw groei en ontwikkeling zijn van het grootste belang voor ons. Ook is er altijd ruimte om je te laten bijscholen, afhankelijk van waar jouw wensen liggen.
 • Bij Strik werk je samen met enthousiaste collega's in een creatieve patisserie-omgeving waarin jouw bijdrage zeer wordt gewaardeerd. We blijven constant werken aan teambuilding door diverse team-activiteiten zoals 1x per week samen uitgebreid ontbijten/lunchen, team-borrels en andere georganiseerde uitjes.
 • Producten met hoge kwaliteit staan bij ons centraal. Jij werkt mee aan het creëren van hoogwaardige patisserie en bent vrij om hierin initiatieven te nemen.
 • Strik is een Dynamisch familiebedrijf met ervaring, verjonging en vernieuwing in MT team, met 5 eigen winkels, 1 bakkerscafe, 3 ijsloketten en leveringen aan derden. We produceren dagvers in onze moderne banketbakkerij aan de Ambachtsweg 4 te Malden.
 • Er wordt rekening gehouden met individuele kwaliteiten en wensen binnen het productieteam.

Wie zoeken we?

Wat bieden we?

 • Een dynamische en creatieve werkomgeving waar je je talenten kunt ontwikkelen.
 • Mogelijkheden voor groei en doorstroom binnen de organisatie, inclusief de kans om in de toekomst aandeelhouder te worden.
 • Een geweldig team dat klaarstaat om je te verwelkomen en samen met jou aan onze gezamenlijke ambities te werken.
 • Salarisindicatie (heel belangrijk)! Plus/minus € 3000 bruto afhankelijk van ervaring
 • Contract voor onbepaalde tijd na gebleken geschiktheid.

Bezorger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bezorger voor onze Banketbakkerij in en rondom Nijmegen (vanuit Malden). Het bezorgen betreft producten van onze ambachtelijke banketbakkerij vanuit ons productie atelier in Malden naar zowel onze winkels als naar privé- en zakelijke adressen in en rondom Nijmegen. Tijdens werkuren wordt een bestelbus met TomTom beschikbaar gesteld voor het bezorgen van de bestellingen.

Geen functie- en/of opleidingsvereisten, maar goed presteren onder druk is een pré. Het werk is flexibel, uitdagend en de bestelroutes verschillen vanzelfsprekend van dag tot dag. het liefst zoeken we iemand die we voor lange tijd aan ons team kunnen toevoegen, dus tijdelijke opties zijn wij niet in geïnteresseerd.

 • Flexibele werkuren, onderling af te spreken binnen het bezorg-team
 • Extra werken kan altijd
 • Parttime 8-12 uur per week
 • Salaris: €11,00 - €13,00 per uur, conform CAO Banketbakkerij
 • Werklocatie: Onderweg, maar vertrek centraal vanuit Malden
 • Rijden in middel-grote Strik bus (geen speciaal rijbewijs vereist)

Werklocatie: Onderweg, maar vertrek centraal vanuit Malden

Is dit iets voor jou? Reageer dan snel en stuur ons je CV en (optioneel) motivatiebrief.Functie:patissier
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:8 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Strik Patisserie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Patissier Strik Patisserie 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures