Vacature Operator 3 ploegen

Operator 3 ploegen in Nijmegen

Ben jij de Operator die in staat is om in een klein team te werken aan kwaliteit- en procesverbeteringen?

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het regelen en sturen van de geautomatiseerde processen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de machine ongestoord kan blijven draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Hiervoor voer je de noodzakelijke productanalyses uit. Je registreert relevante gegevens uit de procesvoering in het kader van werkoverdracht aan je collega's. Ook maak en houdt je de apparatuur en de werkomgeving schoon. Daarnaast signaleer en analyseer je (dreigende) storingen en technische mankementen. Samen met je collega's van de technische dienst werk je aan reparaties en onderhoud.

Waar ga je werken?

De organisatie is gespecialiseerd in het verwerken en opwaarderen van zetmeel. Dit is zetmeel dat vrijkomt bij de verwerking van aardappelen tot bijvoorbeeld frites en chips. Zetmeel en hoogwaardige zetmeelderivaten vinden toepassing in de papierindustrie, behanglijmindustrie, olie-industrie en voedingsmiddelenindustrie. In Nijmegen werken ongeveer 20 mensen. Daarnaast maakt deze plant deel uit van een internationale organisatie.

Wat bieden wij?

- Een salaris tussen de €2500 en €3000 bruto per maand;

- 21% ploegentoeslag;

- 30 vakantiedagen;

- Een werkgever die investeert in haar medewerkers;

- Opleiding en Cursusmogelijkheden.

Functie-eisen

- MBO opleiding richting procestechniek of bereidheid om te halen.

- Enkele jaren relevante ervaring in de procesindustrie

- Communicatief vaardig, kan goed samenwerken in een klein team

- Je bent in staat in stappen het proces of gedeelten ervan te verbeteren

- Initiatiefrijk, steekt de handen graag uit de mouwen

Procedure

Wanneer ik je sollicitatie ontvangen heb, bel ik je binnen 24 uur op. In dit gesprek vertel ik je meer over de functie en de organisatie waar de vacature open staat. Op basis van je toegezonden CV stel ik je een aantal vragen om te achterhalen of de functie goed aansluit bij je wensen. Zijn we beide enthousiast, dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek.

We gaan er van uit dat je na dit gesprek nog steeds enthousiast bent. Ik laat de organisatie weten dat je graag kennis wil maken. Is ook dit gesprek van beide kanten positief, dan stemmen we de arbeidsvoorwaarden af en feliciteer ik je met je nieuwe baan!

Wil je meer informatie over deze vacature of de organisatie, neem dan contact met me op via telefoonnummer 06-83794438. Ik sta je graag te woord!Functie:Operator
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via nijmegen@werkenvakmanschap.nl of 2432549555. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Operator 3 ploegen Werk en Vakmanschap 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures