Vacature Padden Overzetten

Padden Overzetten in Nijmegen

RAVON

Amfibieën - Poelen.Nu

Padden overzetten

Amfibieën vast traject. Foto:

Poelen

Poelen zijn belangrijk als leefgebied van o.a. kikkers, salamanders, libellen en waterplanten. Aanleg en goed onderhoud van poelen is superbelangrijk om deze soorten te behouden. Daarom heeft een poel regelmatig actief onderhoud nodig om te voorkomen dat de poel dicht groeit.

In Noord-Brabant, Gelderland, Limburg en Overijssel zijn verschillende vrijwilligersgroepen actief om alle poelen in kaart te brengen. Waar ligt welke poel? En hoe ligt die er bij? Is er beheer nodig en op welke termijn? Al deze vragen nemen de vrijwilligers voor hun rekening.

Wat ga je doen?

Je gaat op onderzoek uit. Welke poelen in je omgeving ken je al? Waar zijn er nog meer te ontdekken? Je gaat regelmatig langs bij de poelen die je in kaart brengt en geeft de poelen een beoordeling.

Wat mag je verwachten?

  • je leert je eigen buurt beter kennen
  • je resultaten kunnen worden gebruikt door landschapsbeheerders en gemeentes
  • je kan aan de slag met poelenbeheer en op die manier actief een steentje bijdragen aan een betere leefomgeving van amfibieën

Wat heb je nodig?

  • Enige basiskennis over het beheer van poelen, RAVON ondersteunt je daarin

Neem een kijkje op www.poelen.nu .Functie:padden overzetten
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RAVON via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Padden Overzetten RAVON 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures