Vacature Consultant Corporate Finance

Consultant Corporate Finance in Nijmegen

Consultant Corporate Finance

Kom jij ons team versterken?

 • Nijmegen

 • Finance

 • 32 - 40 uur

 • Konings Maters

Consultant Corporate Finance

Nijmegen

Finance

32 - 40 uur

Konings Maters

De naam "Konings Maters accountants en belastingadviseurs" zegt het al, want hier ligt onze basis. Maar wij gaan veel verder; we bieden een totaalpakket aan financiële diensten. Dit doen we met een team van ruim 120 collega's verdeeld over vier vestigingen in de regio's Nijmegen en Oss. Naast onze klanten zijn onze collega's net zo belangrijk waarbij wordt gekeken naar de individu. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, professioneel en een uitstekende work - life balance.

Jouw functie

Regisseren en kansen zien. Als consultant corporate finance maak je onderdeel uit van een team dat ondernemers begeleidt in het bereiken van hun ambities.

Als Consultant Corporate Finance ga je werken binnen de afdeling corporate finance waar jij koop-, verkoop-, en fusietrajecten begeleidt. Daarnaast ondersteun je ondernemers bij financieringsaanvragen en stel je bedrijfswaarderingen op. Met jouw enthousiasme en vakinhoudelijke kennis weet jij de verbinding te zoeken met andere specialisten binnen Konings Maters. Kies de juiste strategie, houd regie en bereik daarmee het beste resultaat voor onze klanten!

Wat bieden we jou

Wij bieden je een uitdagende baan in een mensgerichte organisatie. Het is niet alleen belangrijk dat jij bij ons past, maar wij moeten uiteraard ook bij jou passen. We willen graag dat jij iedere dag met een goed gevoel en veel plezier naar kantoor komt.

Daarom bieden wij je:

 • Genieten van een goede work - life balance: je werk- en privéleven moeten altijd in de juiste verhouding staan tot elkaar;
 • Ervaren van een informele cultuur: de structuur is plat en de lijntjes zijn kort. Wij geloven dat je samen verder komt. We hebben een informeel en klantgericht team;
 • Ontdekken van doorgroei mogelijkheden en ontwikkeling d.m.v. trainingen en opleidingen. Ook wordt doorgroei binnen de organisatie qua functie en verantwoordelijkheden aangemoedigd.

Als je bij Konings Maters komt werken, ben je verzekerd van een uitdagende en afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Je vervult een zelfstandige functie en ontvangt een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd en ervaring. Verder kun je deelnemen aan de pensioenregeling van Konings Maters en bieden we je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vrijheid in je werkzaamheden en de indeling hiervan, (intern) opleidingsprogramma, regelmatig leuke activiteiten om het werkplezier met collega's te vergroten en Lease a Bike!

Wat verwachten wij

Combineer je communicatieve vaardigheden met gevoel voor commerciële kansen? Ambitie met empathie? Analyserend vermogen met een scherp oog voor kwaliteit? Bij ons vind je de uitdaging die bij jou past! Steek je voelsprieten uit en ontdek welke diensten aansluiten bij onze klanten. Je tilt je klant, je vak en jezelf elke dag naar een hoger niveau.

Met deze eigenschappen blink jij uit in het vak:

 • Volwaardige gesprekspartner om de klant het beste advies te kunnen geven;
 • Scherp oog voor kwaliteit;
 • Ambitieus en ondernemend;
 • Een relevante afgeronde WO-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een hoogwaardige adviesomgeving;
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar.


Functie:consultant corporate finance
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ETL Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Consultant Corporate Finance ETL Nederland 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures