Vacature Accountant

Accountant in Nijmegen

Accountant in business

is intern verantwoordelijk en versterkt uw business team.

Contact

Directeur/eigenaren willen een autonome en wendbare organisatie met grotere slagkracht. Steeds vaker wordt een accountant in het eigen business team opgenomen. Inmiddels werkt al ca. 50% van alle accountants bij bedrijven! Wilt u ook uw business team sterker maken met een (parttime) accountant?

, en accountant in business komt graag het AIB concept uitleggen. | LinkedIn

Note:

Een AIB (RA/AA) is de hoogst mogelijk opgeleide en gecertificeerde financiele dienstverlener die u met raad en daad verder brengt.

MKB met minder dan 15 miljoen omzet of < 50 fte medewerkers starten met ons concept altijd budgetneutraal, DUS ZONDER MEERKOSTEN!!

Bezoekadres
St. annastraat 19
6524 EC NIJMEGEN

Secretariaat


Uitleg en klankbord

Missie

Onze missie is accountant in business bereikbaar en betaalbaar maken voor het MKB. Strategie, visie en timing wordt ook voor MKB ondernemingen steeds belangrijker voor succes en borgen van continuïteit.

Visie

Ons motto is van "extern" naar "intern". De ondernemer regelt de "front" office en uw accountant in business regelt de "back"office, inclusief de jaarrekening en belastingaangifte. Samen sterk voor continuïteit en succes.Functie:accountant
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Accountant in business via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Accountant Accountant in business 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures